Torna la lliga a un Palau amb ganes de Futsal

Torna la lliga a un Palau amb ganes de Futsal

El Barça posa a prova la seva solidesa contra un renovat Fútbol Emotion Zaragoza (divendres, 21h, Esport3)

El Barça debuta a casa en competició oficial aquesta temporada en partit corresponent a la segona jornada de lliga contra el Fútbol Emotion Zaragoza (divendres, 21h, Esport3). El futbol sala torna per fi al Palau gairebé tres mesos després que l’equip conquistés la lliga davant la seva afició en el cinquè i definitiu partit de la final contra ElPozo. Concretament va ser el passat 22 de juny, i des d’aleshores han passat moltes coses. La majoria, bones: el fitxatge de Daniel, que debutarà en partit oficial davant l’afició blaugrana; el títol de la Supercopa; i la golejada en el debut a la lliga contra el Cartagena (3-7). Però també cal destacar, en l’apartat negatiu, les lesions de llarga durada d’Esquerdinha i Sergio Lozano.

El Fútbol Emotion Zaragoza, un rival perillós

L’arribada de Javi Alonso, Pedro Cary i, sobretot, l’exblaugrana Adri Ortego converteixen el Fútbol Emotion Zaragoza en un rival atractiu i perillós. Els aragonesos també han canviat d’entrenador i han apostat per l’exporter Arturo Santamaría per dirigir el projecte. De moment, van empatar en el primer partit de lliga contra Peñíscola (4-4) després de deixar molt bones sensacions durant la pretemporada i, fins i tot, arrencar un empat contra Movistar Inter a Torrejón (5-5).

Declaracions de Plaza i Adolfo

Andreu Plaza i Adolfo han atès els mitjans a la prèvia del partit contra el Fútbol Emotion Zaragoza. La gran novetat podria ser la reaparició de Dídac Plana. El porter d’Arenys s’ha entrenat amb normalitat aquest dijous amb la resta de l’equip. Si tot va bé, demà rebrà l’alta i entrarà a la convocatòria un cop recuperat de la lesió muscular que es va fer durant la disputa de la Intercontinental.

“El Zaragoza és un equip que té jugadors que poden fer mal en totes les posicions. Tenen una plantilla amb una barreja molt interessant de veterans i de joves. Han canviat d’entrenador i tenen les il·lusions renovades. Serà un rival molt perillós”, adverteix Plaza.

“Quin Palau esperem? El Palau mai ens falla. La nostra afició sempre dona la cara per nosaltres i intentarem respondre a la pista amb un triomf”, explica Adolfo.

El partit es disputarà aquest divendres a les 21h al Palau i s’oferirà en directe per Esport3. A la prèvia, l’equip oferirà la Supercopa a l’afició i també saltaran els cinc equips de la base a la pista amb tots els títols obtinguts la temporada passada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut