Jimbee Cartagena – Barça: Un debut contundent (3-7)

Els d’Andreu Plaza inicien la defensa del títol amb bon peu, en un partit en què un pòquer d’Adolfo, un doblet de Ferrao i el gol de Marcenio han donat el triomf als culers

Un bon debut per al Barça de futbol sala a l’LNFS 2019/20. Els d’Andreu Plaza han iniciat la defensa del títol amb una contundent victòria a la pista del Jimbee Cartagena (3-7) i sumen els primers tres punts de la temporada. Una genial primera part, amb hat-trick d’Adolfo i els gols de Ferrao i Marcenio, ha estat contundent. Però ha estat la segona diana de Ferrao i la quarta d’Adolfo, totes dues en un segon temps en què el Cartagena havia aconseguit reduir diferències, les que han acabat de segellar el triomf.

Un inici meravellós

No han pogut començar millor les coses per al Barça, amb cinc gols en només 13 minuts. Al gol inicial de Ferrao (0-1, min 1), el primer del Barça en aquesta LNFS, s’ha sumat un hat-trick d’Adolfo en tres minuts, que ha posat un 0-4 (min 8) que ha obligat el Cartagena a jugar amb el porter-jugador. Factor que el Barça ha aprofitat per ampliar diferències, amb el cinquè gol en el seu caseller, de Marcenio (min 13).

El Cartagena redueix la diferència

Malgrat l’ampli resultat, els locals no han abaixat els braços i han pogut retallar diferències. Abans del descans, i des del punt de penal, Lukaian ha fet l’1-5 (min 16), mentre que a la represa una acció de Juanpi i un gol en pròpia porteria de Ferrao, quan ha intentat refusar un atac de Thalles, han posat el 3-5 (min 29).

Ferrao i Adolfo sentencien

Però el Barça, que no volia ensurts en el tram final, ha posat l’accelerador i ha aprofitat la precipitació del Cartagena per sentenciar. Així, Ferrao (3-6, min 31) i Adolfo (3-7, min 38), que ha consumat el seu pòquer de gols, han posat el resultat amb què s’ha arribat al final d’un partit que permet al Barça sumar els seus primers tres punts al campionat.

LA FITXA

Jimbee Cartagena FS, 3

FC Barcelona, 7

Cartagena: Marcao, Jesús, Franklin, Juanpi, Eka –cinc inicial– Raúl (ps), Fernández, Mellado, Lukaian, Thalles, Bateria, Cobarro.

Barça: Juanjo, Marcenio, Daniel, Joselito, Ferrao –cinc inicial– Aicardo, Dyego, Arthur, Boyis, Adolfo, Roger.

Gols: 0-1, Ferrao (min 1); 0-2, Adolfo (min 5); 0-3, Adolfo (min 6); 0-4, Adolfo (min 8); 0-5, Marcenio (min 13); 1-5, Lukaian, de penal (min 16); 2-5, Juanpi (min 28); 3-5, Ferrao, en pròpia porteria (min 29); 3-6, Ferrao (min 31); 3-7, Adolfo (min 38).

Àrbitres: Bustos Caparrós, Ramos Marín. Groga a Cobarro, Juanpi i Thalles, del Cartagena.