Andreu Plaza renova fins al 2022

Andreu Plaza renova fins al 2022

El tècnic del Barça seguirà aquesta i dues temporades més després de conquistar el triplet i la Supercopa d’Espanya

Andreu Plaza ha renovat fins al 2022 com a primer entrenador del Barça de futbol sala. El tècnic, que acabava contracte el proper 30 de juny, seguirà aquesta i dues temporades més al capdavant del primer equip. És la segona renovació de Plaza, que enguany comença la quarta temporada dirigint l’equip i ha guanyat 1 lliga, 1 Copa d’Espanya, 2 Copes del Rei, 1 Supercopa d’Espanya i 3 Copes Catalunya des que es va fer oficial el seu nomenament el juliol del 2016.

Declaracions de Plaza i Txus Lahoz

“És un dia molt feliç, tocarà seguir treballant com fins ara per complir els objectius que ens hem marcat. Sempre dic que és molt difícil guanyar, però encara és més difícil seguir guanyant i aquest és el principal repte que afrontem en el futur. Volem donar continuïtat als èxits que ja hem aconseguit, sent conscients també que la Champions és un dels grans objectius del Club i el desig principal de l’afició”, explica Plaza.

“Els resultats avalen el projecte que vam iniciar ara fa tres anys i els tècnics s’han guanyat la confiança del Club per seguir dirigint l’equip. De moment hem aconseguit trencar amb la dinàmica dels últims anys amb la conquesta del triplet i la Supercopa, i estem convençuts que si seguim treballant en la mateixa línia vindran molts èxits més en el futur”, ha dit Txus Lahoz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut