Industrias Santa Coloma – Barça: S’acaba la ratxa a la Copa Catalunya (4-3)

Els d’Andreu Plaza no poden guanyar la final en un duel intens en què les aturades de Miquel Feixas i un minut d’efectivitat màxima dels de Santa Coloma han decidit el títol

No ha pogut ser i el Barça s’ha quedat sense sumar la setena Copa Catalunya de forma consecutiva, la onzena de la secció. Perquè, en una final intensa, l’Industrias Santa Coloma ha derrotat els d’Andreu Plaza i han acabat per aixecar el trofeu de campió.

I això que Dyego ha avançat els blaugrana, però Petry i Verdejo han capgirat el marcador abans del descans. A la represa, les aturades de Miquel Feixas, així com dos gols ràpids dels colomencs després de l’empat d’Aicardo, han resultat definitius, malgrat que Rivillos ha posat el 4-3 amb què s’ha arribat al final.

La sort no acompanya

Ja no ha arribat el Barça al descans amb un bon resultat, després que els de Santa Coloma remuntessin un gol inicial dels d’Andreu Plaza (1-2). I és que, en una primera part molt igualada, amb ocasions per a tots dos equips, Dyego ha aprofitat una jugada d’estratègia i una passada d’Adolfo per inaugurar el marcador (0-1, min 5). Malgrat tot, Bruno Petry, de penal (min 7), i Verdejo, a la sortida d’un córner, han posat l’1-2 amb què s’ha iniciat el segon temps.

Un resultat que, en part, s’ha mantingut així durant força minuts per la gran actuació del porter de l’Industrias Santa Coloma, un Miquel Feixas que ha aturat el que semblava impossible davant l’alta pressió del Barça. Especialment encertat ha estat davant Ferrao, que s’ha topat en diverses ocasions amb l’exporter blaugrana. També Daniel ha tingut l’empat, però no ha tingut sort de cara a porteria.

Qui, finalment, sí que ha pogut perforar la xarxa rival ha estat Aicardo, quan ha posat el 2-2 després d’aprofitar una assistència d’Adolfo (min 33). Una acció, però, contestada ràpidament pels gols d’Albert Cardona i Well, tots dos en menys d’un minut de diferència (4-2, min 35). Rivillos, amb el Barça jugant amb porter-jugador, ha posat el 4-3 a un minut del final, però la solida defensa dels de Santa Coloma ha evitat l’empat i el títol acaba viatjant cap a Santa Coloma.

FITXA

Industrias Santa Coloma, 4

FC Barcelona, 3

Santa Coloma: Feixas, Corso, Sepe, Albert Cardona, Bruno Petry –cinc inicial- Uri Santos, Verdejo, Khalid, Well, David Álvarez, Pablo Vidal,

Barça: Juanjo, Boyis, Lozano, Rivillos, Ferrao –cinc inicial- Dyego, Adolfo, Daniel, Arthur, Aicardo, Marcenio, Joselito.

Gols: 0-1, Dyego (min 6). 1-1, Bruno Petry, de penal (min 7). 2-1, Verdejo (min 15). 2-2, Aicardo (min 33). 3-2, Cardona (min 34). 4-2, Well (min 35). 4-3, Rivillos (min 39).

Àrbitres: Francesc Garcia-Donas, Miguel Moreno. Groga per a Dyego, Aicardo, Ferrao i Daniel, del Barça, i Petry, per al Santa Coloma.

Incidències: Final de la Copa Catalunya Sènior jugada al Pavelló Nord de Sabadell. El president de FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha estat present en la final.