Futsal Mataró – Barça: A la final amb solvència (2-7)

Els d’Andreu Plaza s’imposen des de l’inici a un combatiu rival i disputaran la final de la Copa Catalunya aquest dimecres a les 21.15 hores

El Barça de futbol sala disputarà la final de la Copa Catalunya contra Industrias Santa Coloma aquest dimecres després d’imposar-se a un combatiu Futsal Mataró (2-7). Els culers han saltat a la pista amb una samarreta de suport a Esquerdinha, lesionat de llarga durada. Andreu Plaza ha donat descans a Sergio Lozano i no ha pogut comptar amb Roger per unes petites molèsties a la cuixa dreta.

Inici golejador del Barça

El duel ha començat amb el Barça de futbol sala buscant el gol i l’ha trobat ràpidament. Primer ha estat Adolfo al minut qui ha obert el marcador i pocs segons després Daniel, qui ha situat el 0-2. D’aquesta manera, els blaugranes no han donat marge al rival des de l’inici. El duel ha donat pas a un Futsal Mataró més atrevit i amb més control de la pilota, però s’ha topat amb el porter del filial Álex Lluch, que debutava així amb el primer equip contra el seu club de tota la vida. Boyis, però, no ha desaprofitat una bona jugada culer per situar el 0-3.

Reacció del Futsal Mataró

Els mataronins, però, han seguit desplegant el seu joc fins que han aconseguit l’1-3, un bon premi a la insistència. Amb la diana s’ha mantingut el joc descarat del rival, si bé els blaugranes han aprofitat una falta servida per Boyis per situar l’1-4 just abans del descans.

Sentència culer

A la segona meitat el Barça de futbol sala ha ampliat diferències amb una diana de Daniel, amb un gran xut a l’escaire. El Futsal Mataró no s’ha rendit i ha trobat el seu premi amb el 2-5 després d’una doble ocasió. El Barça ha disposat de dos doble-penals consecutius, però ni Rivillos ni Dyego han pogut ampliar diferències.

El mateix ha passat amb Futsal Mataró, que ha enviat els dos llançaments a la fusta. A tres minuts pel final Arthur ha sentenciat amb el 2-6 amb un xut imparable. Els d’Andreu Plaza encara tindrien temps de marcar el definitiu 2-7, obra d’Adolfo. Amb aquest triomf el Barça disputarà aquest dimecres la final de la Copa Catalunya contra Industrias Santa Coloma, a partir de les 21.15 hores.

Fitxa del partit:

Futsal Mataró, 2
Barça, 7

Futsal Mataró: Isaac Fernandez, Alejandro del Barco, Adrià Donadeu, Marc Campàs i Pol Novo, –cinc inicial-,  Joel Ciscar, Rafael Berlanga, Pol Tolrà, Miquel Soler, Pablo Fernández, Marc Campàs, Alejandro Medina, Uri López, Francesc Parés i Llibert Canal.

Barça: Álex Lluch, Aicardo, Daniel, Dyego i Adolfo –cinc inicial-, Marcenio, Arthur, Joselito, Adolfo, Ferrao, Rivillos i Boyis.

Gols: 0-1, Adolfo (min 3); 0-2, Daniel (min 4); 0-3, Boyis (min 12); 1-3 Joel Ciscar (min 13); 1-4, Boyis (min 20); 1-5, Daniel (min 24); 2-5, Uri López (min 29); 2-6, Arthur (min 37); 2-7, Adolfo (min 40).

Àrbitres: Roberto Mamolar i Bernardo Simón. Targeta groga al jugador del Futsal Mataró Isaac Fernandez.