Corinthians – Barça: Classificats per a les semifinals! (1-1)

Corinthians – Barça: Classificats per a les semifinals! (1-1)

Els d’Andreu Plaza han sumat un empat en el darrer partit de la fase prèvia i ara es veuran les cares contra el Boca Juniors (dissabte, a les 10 h de Barcelona)

El Barça jugarà les semifinals de la Copa Intercontinental de futbol sala. Ho farà després d’empatar contra l’SC Corinthians Paulista (1-1), en l’últim partit de la fase prèvia, i aconseguir accedir a la següent ronda com a primers de grups. Murilo s’ha avançat en el marcador, però Ferrao ha posat l’1-1 que permet al Barça jugar, el proper dissabte, les semifinals contra el Boca.

Domini blaugrana

Malgrat el resultat, el Barça ha tingut més i millors ocasions. Especialment en un primer temps en què Tiago ha estat molt atent i Dyego, Esquerdinha, Aicardo o Roger podrien haver avançat els d’Andreu Plaza. Malgrat tot, la més clara ha estat per al Corinthians, amb un xut a boca de canó de Matheus da Silva que ha salvat Arthur sobre la línia de gol (min 7).

Però no ha estat fins al segon temps quan han arribat els gols. I, malgrat que la tònica en l’inici ha continuat sent similar, amb ocasions d’Adolfo, Dyego, Joselito i Ferrao, han estat els brasilers els que han inaugurat el marcador. Ho ha fet Murilo, en una jugada de contraatac després de caçar un refús en un xut d’Henrique (1-0, min 26).

Una victòria momentània, però, que ha durat dos minuts. El temps que ha trigat Ferrao en aprofitar un altre refús, en aquest cas després d’una rematada de Lozano, per posar l’empat (1-1 min 28) amb el qual s’acabaria el partit i la fase prèvia.

Ara com a primers, els d’Andreu Plaza tenen l’oportunitat aquest proper dissabte de fer un pas més contra el Boca Juniors, en un partit que també es podrà seguir per Barça TV i per streaming al web oficial del Club (10 h a Barcelona).

LA FITXA DEL PARTIT

Corinthians, 1
Barça, 1

Corinthians: Tiago Marinho, Henrique, Nené, Rafael, Deives Moraes –cinc inicial- Matheus da Silva, Higor, Murilo, Daniel Cruz, Batalha, André Bernardo, Renatinho, Caio Costa.

Barça: Juanjo, Aicardo, Roger, Dyego, Adolfo –cinc inicial- Marcenio, Arthur, Joselito, Ferrao, Daniel, Lozano, Rivillos, Esquerdinha.

Gols: 1-0, Murilo (min 26). 1-1, Ferrao (min 28).

Àrbitres: Irina Velikanova, Dario Santamaria. Groga a Deives Moraes i Juanjo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut