Barça – Shenzhen: La Intercontinental s’inicia amb bon peu (4-1)

Barça – Shenzhen: La Intercontinental s’inicia amb bon peu (4-1)

Els d’Andreu Plaza debuten amb un triomf contundent a Bangkok, amb un doblet de Ferrao –el segon, senzillament espectacular- i els gols de Marcenio i Rivillos

Primer partit de la Intercontinental i primera victòria del Barça de futbol sala. Els d’Andreu Plaza han derrotat el Shenzhen xinès a Bangkok i comencen la competició amb bon peu. Un partit que s’ha acabat decidint per un doblet de Ferrao i els gols de Marcenio i Rivillos, que han donat el primer triomf d’aquesta primera fase.

Domini des de l’inici

El Barça ha dominat i ha creat la major part de les accions de perill. I ho ha fet des de l’inici, amb ocasions de Dyego i Ferrao que podrien haver inaugurat l’electrònic molt abans. Però ha estat Marcenio l’encarregat de fer-ho, amb un xut-assistència a Esquerdinha que ha acabat al fons de la xarxa (1-0, min 10). Ferrao, quatre minuts després, ha posat el resultat amb el que el partit arribaria al descans (2-0, min 14).

Ferrao enamora Bangkok

Però si un gol ha deixat meravellat, aquest ha estat el segon de Ferrao i el que ha posat el 3-0. Tot ha començat quan l'MVP del partit ha recuperat la pilota a la línia de banda, per posteriorment encarar el porter i superar-lo elevant la bola i engaltant una vaselina preciosa (min 22). Un autèntic golàs que ha deixat el partit molt ben posat per al Barça.

Sí que és cert que Serginho, després d’una bona triangulació jugant amb porter-jugador, ha reduït diferències amb un xut a boca de canó (min 32). L’esperança xinesa, però, ha durat el temps que ha trigat Rivillos en marcar un altre gol de bandera, després de rebre una assistència espectacular de Lozano i marcar de primeres i amb una mitja-voleia (4-1, min 35).

Acció que ha tancat el partit i el marcador del primer enfrontament d’aquesta Intercontinental. Ara, els d’Andreu Plaza es veuran les cares contra el SC Corinthians Paulista, el proper dimecres 28 (13 h a Barcelona), en el darrer partit del grup C.

LA FITXA

Barça, 4
Shenzhen, 1

Barça: Dídac, Aicardo, Dyego, Joselito, Ferrao –cinc inicial- Boyis, Lozano, Roger, Rivillos, Marcenio, Daniel, Adolfo, Esquerdinha, Juanjo.

Shenzhen: Cheng Yingqiang, Huang Tao, Hassanzadeh, A. Esmaeilpour, Gu Haitao –cinc inicial- Liang Shiming, Ding Shunjie, Chen Zhiheng, Hamid Ahmadi, Serginho, Lu Yue, Zeng Liang, Huang Jiafu, Zhu Bei.

Gols: 1-0, Marcenio (min 10). 2-0, Ferrao (min 14). 3-0, Ferrao (min 22). 3-1, Serginho (min 32). 4-1, Rivillos (min 35).

Àrbitres: Gelareh Nazemi, Irina Velikanova.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut