Andreu Plaza: “Sempre volem guanyar-ho tot”

Andreu Plaza: “Sempre volem guanyar-ho tot”

El tècnic i Dyego han comparegut davant els mitjans en la prèvia de la International Futsal Cup

Hores abans que l’equip blaugrana viatgi a Bangkok (Tailàndia) per disputar la International Futsal Cup, que es disputarà a partir del proper dilluns 26 fins a l’1 de setembre. El tècnic blaugrana –Andreu Plaza–  i Dyego han comparegut davant els mitjans a la Ciutat Esportiva per explicar quines són les aspiracions de l’equip i quin és el moment actual dels blaugrana. 

Sobre les aspiracions de l’equip en el torneig, on serà la quarta participació dels culers en una competició que, fins aleshores, sempre s’ha resistit, el tècnic culer ha comentat que: "Crec que estem capacitats per competir en aquest torneig, però hem de ser conscients que per accedir a la següent fase de grups hem de guanyar els nostres rivals de la fase prèvia".

El calendari de la Intercontinental

Els blaugrana debutaran en la World International Futsal Cup el pròxim dilluns 26 d’agost contra el Shenzhen xinès (13 h, en directe per Barça TV), i el segon partit de la fase prèvia serà el dimecres 28 d’agost contra el Corinthians brasiler (13 h, en directe per Barça TV). Així doncs, serà la quarta participació dels culers en un torneig que, fins aleshores, sempre s’ha resistit i que és l’únic que falta a les vitrines de la secció.

Incorporació de Daniel

Plaza ha comentat les possibles variacions tàctiques que pot oferir l'equip, a causa del fixatge de Daniel. Pel que fa a la seva adaptació a l'equip: "És un jugador que per si sol té una capacitat camaleònica d'adaptació molt ràpida”. També ha destacat la seva seguretat en el mateix jugador i ha afirmat que "aportarà moltes coses noves a l'equip". El '7' blaugrana ha afegit que: "És un gran jugador i segur que ens ajudarà molt en l'evolució i en el creixement de l'equip”.

El ‘nou’ Pozo Múrcia

Sobre un dels principals rivals, Plaza afirma que: ‘’No sé si serà millor que el de la temporada passada, però el que sí que sé segur és que és un equip que ens competirà sempre”.

Recuperació de Dyego

Sobre la seva recuperació, el jugador ha comentat que es troba millor, recuperant-se a poc a poc i que aquest primer torneig - "que és un títol molt especial per als jugadors brasilers" - li pot anar bé per a la posada a punt per a l'inici de la nova temporada 2019/20.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut