Daniel: “Tothom m’ho està posant molt fàcil”

Daniel: “Tothom m’ho està posant molt fàcil”

L'ala brasiler, únic fitxatge del Barça de futbol sala per a la temporada 2019/20, ha estat presentat davant els mitjans de comunicació al Palau Blaugrana

Ja porta uns dies entrenant i jugant amb el seu nou club, el FC Barcelona, ​​però ha estat aquest dimecres quan Daniel Shiraishi ha estat presentat oficialment com a nou jugador del Barça de futbol sala. El brasiler, únic fitxatge de l'equip per a la nova temporada, s'ha mostrat feliç i satisfet per la seva arribada al club català, així com content per com li estan anant les coses en aquestes primeres setmanes. "Ja sabia de la seva grandesa, però quan estàs dins et sents agraït per les facilitats del dia a dia. L'adaptació està sent molt bona i tothom m'ho està posant molt fàcil", ha comentat, a més d'afegir: "Crec que tinc moltes coses per aportar al club. He vingut aquí per guanyar, treballar i aportar la meva experiència".

Precisament l'experiència ha estat un dels aspectes destacats per Josep Ramon Vidal-Abarca, directiu responsable del futbol sala blaugrana, Albert Soler, director de l'àrea d'esports professionals, i Txus Lahoz, mànager de la secció. "La plantilla està funcionant molt bé. La temporada passada va ser molt bona, i només havíem de fer un petit retoc. Daniel ens aportarà moltíssim, des d'experiència fins competitivitat. El seu palmarès és envejable i és una incorporació que ens donarà un plus", ha assegurat Lahoz. Albert Soler, per la seva banda, ha comentat que la incorporació de Daniel respon al repte "d'optar novament a guanyar-ho tot, especialment una Copa d'Europa que ens fa especial il·lusió".

Els motius del seu fitxatge pel Barça

"Volia un nou repte, noves experiències i maneres de jugar. Per això vaig decidir venir aquí. Crec que aquest és el millor club per poder fer-ho", ha dit Daniel sobre el seu fitxatge pel FC Barcelona, ​​després de passar els últims anys a Movistar Inter. "La dinàmica va canviar l'últim any, amb el Barça guanyant el triplet, i espero poder ajudar a mantenir-la. Tinc moltes ganes de començar la temporada", ha sentenciat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut