El Barça ja prepara la Copa Intercontinental

El Barça ja prepara la Copa Intercontinental

El cos tècnic i els jugadors destaquen les “bones sensacions” després de les golejades contra La Unión i Osasuna Magna

Andreu Plaza i els jugadors del Barça de futbol sala ja preparen la Intercontinental de Tailàndia després de superar amb bona nota els dos primers amistosos contra La Unión (12-1) i Osasuna Magna (7-1). L’equip ha tornat aquest dilluns als entrenaments amb el viatge de divendres a Bangkok en l’horitzó més immediat.

Els blaugrana debutaran en la competició el proper dilluns dia 26/8 contra el Shenzhen xinès (13h, en directe per BarçaTV), i el segon partit de la fase prèvia serà el dimecres dia 28/8 contra el Corinthians (13h, en directe per BarçaTV). Serà la quarta participació blaugrana en un torneig que, fins ara, sempre s'ha resistit i és l'únic que falta a les vitrines de la secció.

Inici golejador

Els dos amistosos contra La Unión i Osasuna Magna deixen un bagatge de 19 gols a favor i només 2 en contra. A més, fins a 9 jugadors diferents han vist porta en els dos primers partits de la pretemporada: Ferrao (5 gols), Esquerdinha (2 gols), Dyego (2 gols), Rivillos (2 gols), Lozano (2 gols) Roger (2 gols), Adolfo (2 gols), Aicardo (1 gol) i Daniel (1 gol).

Balanç positiu

El tècnic Andreu Plaza destaca la bona imatge que va oferir l’equip, sobretot contra Osasuna. "Vam fer un partit seriós. Fins ara hem pogut repartir els minuts entre tots els jugadors i hem provat diferents situacions, diferents formes de jugar i estem contents perquè, a banda del resultat, les sensacions són bones”, argumenta el tècnic.

En el mateix sentit s’expressen Ferrao i Esquerdinha. "El millor és comprovar com l'equip manté la bona línia i el més important que estem tots en bones condicions, sense lesionats”, comenta Ferrao.

"Més enllà del resultat, em quedo amb la manera com hem encarat aquests dos amistosos. Vam fer un gran partit contra Xota, un equip molt bo que estarà lluitant a dalt. Aquest partit ens val molt per seguir agafant el ritme ", ha apuntat Leandro Esquerdinha.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut