El segon partit, la clau

El segon partit, la clau

Ferrao i Andreu Plaza s’esperen un partit completament diferent al primer de la final i remarquen la importància de fer valer el factor pista i viatjar a Múrcia amb dues victòries

El Palau Blaugrana ja està preparat per al segon assalt de la final Barça Lassa-ElPozo (dimarts, 21h, Palau Blaugrana). S’espera un gran ambient a les graderies, amb més de 5 mil persones, superant l’entrada del primer partit de la final i batent el rècord d’assistència de la temporada (4.953 espectadors en el partit de lliga regular contra Movistar Inter). “L’ambient del Palau és un luxe per a nosaltres i un malson per al rival, és un factor decisiu per a nosaltres”, explica Andreu Plaza. De fet, els números parlen per si sols: el Barça Lassa no perd a casa en partit de play-off des de juny de 2017 i encadena nou triomfs en els partits decisius pel títol en les dues últimes temporades.

Més difícil que el primer

Tothom està mentalitzat de la importància del segon partit. “És el partit clau de l’eliminatòria”, s’atreveix a dir Ferrao. “Serà molt més difícil que el primer partit perquè ElPozo voldrà demostrar que el resultat va ser enganyós i voldran oferir la seva millor imatge”, diu el pivot blaugrana.

“Cada partit és una història i els jugadors ho saben perfectament, tant els del Barça com els de ElPozo”, diu el tècnic Andreu Plaza. “Malgrat el bon resultat, nosaltres hem de corregir moltes coses perquè vam cometre algunes errades que hem de rectificar”, avisa el míster. Plaza assenyala el camí. “Hem de sortir molt intensos des del primer minut i no hem de regalar ni una sola pilota dividida”, diu el tècnic. Plaza ha convocat a tot l’equip per al segon partit i manté el dubte de Dyego, que arrossega molèsties als isquiotibials de la cuixa dreta i ja es va perdre el primer partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut