Barça Lassa – Llevant: Amb pas ferm cap a les semifinals (5-1)

Els d’Andreu Plaza s’imposen al Llevant en un partit molt intens i amb superioritat culer

Classificats per a les semifinals. El Barça Lassa ha plantejat un partit molt seriós i s’ha imposat al Llevant (5-1) en el tercer i definitiu partit de la sèrie de quarts de final del play-off de la Lliga. Els gols d’Aicardo, Joselito, Adolfo i Ferrao, per partida doble, donen un triomf molt treball d’un conjunt culer que ha merescut el triomf en tot moment.

En els primers segons Aicardo ha enviat un xut al pal que no ha entrat per ben poc. Els blaugranes han tingut les millors ocasions de perill, si bé no han pogut perforar la porteria de Raúl Jiménez. Una mitja volta de Ferrao i un xut potent de Dyego han estat les altres arribades amb perill dels culers.

El Llevant, però, no s’ha arronsat i ha enviat tres pilotes al pal en poc temps a la segona meitat del primer temps. El Barça Lassa mereixia un gol, però no arribava. Lozano, Ferrao i Esquerdinha ho intentarien novament després d’una gran jugada col·lectiva dels blaugranes, però novament el porter visitant ha evitat el gol en un partit molt intens.

Aicardo fa justícia

Dídac s’ha mostrat molt sòlid sota pals, aturant qualsevol aproximació visitant, com una gran jugada de Cecilio en el minut 15. El Barça ha tingut la paciència necessària i en el minut 19 Aicardo ha enviat un xut molt potent per l’escaire després d’un gran servei de córner de Marcenio. Una gran rematada que situava els blaugranes per davant just abans del descans (1-0).

El partit s’ha reprès tal i com ha acabat la primera meitat. Un duel vibrant i amb ocasions dels dos equips. Ferrao en un mà a mà i Esquerdinha en un xut potent han buscat ampliar les diferències en els primers compassos. Per la seva part, Dídac s’ha mostrat molt sòlid sota pals aturant les ocasions de Cecilio i Maxi, respectivament.

Sentencien el bitllet per a les semifinals

El domini era del Barça Lassa davant un Llevant que generava perill en el contracop. Els d’Andreu Plaza han sabut tenir paciència i Joselito ha situat el 2-0 a sis minuts pel final. Una definició magistral del blaugrana ha servit per superar el porter del Llevant per dalt. A partir d’aquest moment, el Llevant ha utilitzat el porter-jugador. El Barça Lassa ha sabut aprofitar-ho i primer Ferrao, en un doble penal, i posteriorment Adolfo en xut de porteria a porteria han sentenciat el matx (4-0, min 37).

El Llevant ha retallat diferències quan restaven dos minuts pel final del matx, però Ferrao no ha perdonat en un nou doble penal en el darrer minut del matx (5-1). Un resultat que permet als culers segellar la classificació per a les semifinals del play-off pel títol de Lliga. Una eliminatòria en què el Barça Lassa s’enfrontarà al Palma. El primer partit serà al Palau el cap de setmana del 25 i 26 de maig, amb data i hora per confirmar.

Barça Lassa, 5
Llevant, 1

Barça Lassa: Dídac, Aicardo, Dyego, Marcenio i Ferrao –cinc inicial-, Lozano, Adolfo, Joselito, Esquerdinha i Léo Santana.

Llevant: Raúl Jiménez, Maxi Rescia, Gallo, Canabarro i Pedro Toro –cinc inicial-, Márquez, Cecilio, Javi Alonso, Javi Sena, Jorge Santos, Cayetano i ‘Rick’.

Gols: 1-0, Aicardo (min 19); 2-0, Joselito (min 34); 3-0, Ferrao (min 36); 4-0, Adolfo (min 37); 4-1, Gallo (min 38); 5-1, Ferrao (min 40).

Àrbitre: Martínez Flores i Navarro Liza. Han amonestat amb targeta groga Aicardo (Barça Lassa) i Canabarro i Jorge Santos (Llevant).