Ganes i il·lusió abans de viatjar a Almati

Ganes i il·lusió abans de viatjar a Almati

El tècnic Andreu Plaza i els jugadors Sergio Lozano i Dyego han parlat abans de posar rumb a la Final Four de la UEFA Futsal Champions League

El Barça Lassa de futbol sala ha ultimat els darrers detalls abans de viatjar a Almati. Ho ha fet aquest dilluns, al Palau Blaugrana, en la darrera sessió abans de volar cap al Kazakhstan. Però, abans de l’entrenament, ha estat el torn de copsar les impressions de l’equip. Per fer-ho, el tècnic Andreu Plaza i els capitans Sergio Lozano i Dyego han comparegut a la sala de premsa per analitzar aquesta Final Four de la UEFA Futsal Champions League.

S’extreu de les declaracions dels protagonistes que l’equip arriba amb molt bones sensacions, després de guanyar la Copa d’Espanya, estar classificat per a la Final Four de la Copa del Rei i com a campió de la fase regular de la LNFS. Confiança, ganes i il·lusió per a un grup que assegura estar més preparat i experimentat que en la passada edició. “Tots junts estem madurant com a equip. Estem sent solvents i veig que cada cop l’equip està més preparat per disputar finals i guanyar-les. Entre tots ho estem construint, perquè els jugadors participen en el dia a dia de les decisions que prenem, i això ens fa estar més units”, ha comentat un Andreu Plaza que també ha donat les principals claus: “El més important serà entendre i controlar l’ansietat del marcador, sigui quin sigui. Si som capaços de fer-ho, i de saber contenir els nervis, l’equip està capacitat per guanyar qualsevol. La preparació ha estat molt bona”.

En la mateixa línia que el seu entrenador s’han mostrat Sergio Lozano i Dyego. El capità, que ha assegurat que “tothom hagués signat arribat a la Final Four de la mateixa manera que ho fa el Barça”, assegura que serà difícil i complicat però que la il·lusió davant una setmana especial està per sobre: “Lluitarem amb totes les nostres forces per guanyar la Champions. Portem 10 mesos treballant en això, perquè és el principal objectiu, i creiem que aquest és el nostre moment. Després mai se sap el que pot passar, però l’ambició és extrema. L’equip té ganes de, per fi, fer alguna cosa important”. Dyego, a més, també ha volgut destacar la gran feina que s’està realitzant: “Hem treballat moltíssim per arribar fins aquí. I hem preparat molt i molt bé el duel de semifinals. Crec que ens esperen moltes coses bones per endavant, perquè veig l’equip molt bé”.

El Kairat, dur rival a les semifinals amb un sistema complicat

El primer rival del Barça en el camí cap al títol serà el Kairat Almaty, l’amfitrió. El pavelló, que s’espera que estigui ple per recolzar l’equip local, viurà la semifinal el proper divendres, a les 21.30 hora local (17.30 hora de Barcelona).

“El Kairat arriba bé i serà un partit de màxim nivell. L’hem preparat a consciència, però serà difícil. Han muntat una aureola respecte el seu porter, ja que només anomenar Higuita et poses en alerta. La seva aportació en atac és més desestabilitzadora que resultadista, però condiciona perquè no saps què faran en la següent jugada. Haurem d’intentar normalitzar-lo per no caure en la trampa”, ha analitzat Andreu Plaza, que també ha lamentat les baixes de Ferrao –sancionat per a les semis- i Marcenio –que no pot ser inscrit perquè ja va jugar rondes prèvies amb l’Ugra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut