Barça Lassa – Valdepeñas: Objectiu aconseguit! (5-1)

Amb aquesta victòria els blaugrana són campions virtuals de la Lliga regular, a falta que ElPozo jugui encara dos partits més

Nova victòria i objectiu aconseguit. El Barça Lassa ha tancat la Lliga regular amb un nou triomf, aquest cop davant el Valdepeñas (5-1) i acaba amb 67 punts. Tres punts més que permeten als d'Andreu Plaza ser campions virtuals de la Lliga regular, a falta que ElPozo Múrcia -ara a sis punts- disputi els dos partits que li queden, però amb una diferència de l'average gairebé insalvable per als murcians. Així doncs, els culers es carreguen de moral per viatjar a Almati i afrontar de la millor manera la Final Four de la UEFA Futsal Champions League.

Ensurt inicial

Tot i això, el matx no ha començat del tot bé per als barcelonistes, que han vist com els visitants -que als dos minuts de joc ja jugaven amb porter-jugador- s'han avançat en el marcador mitjançant Manu García (0-1, minut 4). Els locals, però, han reaccionat ràpidament amb un autèntic golàs de Dyego: el brasiler, amb una vaselina brutal amb la cama esquerra, ha empatat el matx (1-1, minut 6).

La reacció blaugrana no s'ha aturat, i els d'Andreu Plaza han seguit arribant amb insistència a la porteria rival, tot i que el Valdepeñas seguia jugant de cinc. Una canonada de Dyego al travesser ha estat a punt d'avançar els culers, però ha estat Sergio Lozano qui, també amb una brutal rematada, ha anotat el 2-1 (minut 16). De nou un travesser, aquest cop de Ferrao, ha estat a punt de suposar el tercer just al final del primer temps, però el matx ha marxat al descans amb el 2-1.

Ferrao sentencia a la segona

Només començar el segon període, els blaugrana han augmentat les distàncies en el marcador mitjançant Ferrao (3-1, minut 24). Amb el Barça monopolitzant la possessió, la segona meitat ha estat totalment controlada per als locals, que han pogut augmentar les diferències en el marcador, però de nou la pilota ha topat amb el travesser després d'una gran canonada de falta de Dyego.

Finalment, de nou Ferrao ha tornat a veure porteria (4-1, minut 39), que ha suposat la 41a diana del brasiler aquesta temporada: 29 a la Lliga, 8 a la Champions, 3 a la Copa d'Espanya i 1 a la Copa del Rei, fet pel qual és la tercera temporada consecutiva que Ferrao arriba -com a mínim- als 40 gols. Ja als darrers instants, Aicardo, amb un gran xut des del seu camp i a porteria buida, ha marcat el 5-1 definitiu (minut 39). Gran victòria blaugrana per tancar de la millor manera la fase regular. Ara, a buscar la Champions.

Barça Lassa, 5
Valdepeñas, 1

Barça Lassa: Dídac, Lozano, Arthur, Marcenio i Ferrao -cinc inicial. Aicardo, Boyis, Roger, Dyego, Rivillos i Adolfo.
Valdepeñas: Coronado, Montes, M. García, Chino i Kike -cinc inicial. Mendiola, José Ruiz, Lluc, Dani Santos, Zamo, José Mario i Nacho Pedraza.
Gols: 0-1, M. García (min 4); 1-1, Dyego (min 6); 2-1, Sergio Lozano (min 16); 3-1, Ferrao (min 24); 4-1, Ferrao (min 39) i 5-1, Aicardo (min 39).
Àrbitres: Alonso Montesinos i Santander Flamarique, han amonestat els visitants Kike i Zamo.