L’hora de la veritat comença contra el Valdepeñas

L’hora de la veritat comença contra el Valdepeñas

El Barça Lassa necessita la victòria per assegurar el primer lloc a la Lliga regular i agafar impuls per a la Final Four de la Champions (divendres, 20h, Palau Blaugrana)

No és un partit més aquest Barça Lassa-Valdepeñas (divendres, 20h, Esport3). És l’últim partit de la Lliga regular per als blaugrana, que en cas de victòria s’assegurarien la primera posició final i l’avantatge de pista en totes les eliminatòries de play-off. Per si això fos poc, el partit també és l’avantsala de la Final Four de la Champions que es disputa la setmana que ve a Almati i guanyar seria molt important per encarar el repte amb confiança i bones sensacions.

Rotacions

Plaza farà rotacions i farà descansar els internacionals Leo Santana i Joselito per al partit contra el Valdepeñas. En canvi, sí que jugarà Ferrao, que es perd el partit contra el Kairat per sanció. El tècnic també pensa en la Champions i reservarà Esquerdinha, que arrossega una lleu sobrecàrrega muscular. Com a gran novetat cal remarcar que torna Adolfo, que s’ha perdut els últims quatre partits per lesió muscular. 

“Està clar que tots tenim al cap la Champions, però també és molt important assegurar la primera posició final a la Lliga regular, perquè era un dels objectius que ens vam marcar a l’inici i tot passa per guanyar el Valdepeñas”, recorda Plaza. “Depenem de nosaltres mateixos i no podem fallar, perquè sabem per experiència que l’avantatge de pista als play-off pot acabar resultant decisiu”, argumenta el tècnic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut