El derbi canvia d’escenari

El derbi canvia d’escenari

Mario Rivillos i David Álvarez, protagonistes de la cordial trobada prèvia al partit que es disputarà per primera vegada a l’Olímpic de Badalona (diumenge, 17h, Esport3)

Compte enrere per a un derbi que enguany arriba més carregat d’al·licients que mai. El principal, el canvi d’escenari: el partit es disputarà per primera vegada a l’Olímpic de Badalona (diumenge, 17h, Esport3). Però el partit presenta molts més atractius, sobretot les ganes de ‘revenja’ del Barça després de la victòria de l’Industrias en l’últim segon al partit de la primera volta al Palau. I també destaca la presència de fins a cinc jugadors formats al planter blaugrana a les files del rival: Miquel Feixas, Uri Santos, Albert Cardona, Pol Pacheco i Àlex Verdejo, que estan fent una gran temporada al conjunt colomenc.

Derbi carregat de Fair Play

Com ja és tradicional a la prèvia d’un derbi, els ‘rivals’ Mario Rivillos i David Álvarez han participat d’una trobada cordial a l’escenari del partit i han atès als mitjans de comunicació. Els dos jugadors han escenficiat les bones relacions existents entre els dos equips catalans de Primera.

“Personalment tinc moltes ganes de derbi després de tant de temps sense jugar”, ha confessat un Mario Rivillos que tot just va tornar a les pistes divendres passat contra O Parrulo després de superar la greu lesió de genoll que es va fer en l’última final. “Cada dia que passa tinc millors sensacions, em torno a sentir jugador i afronto molt motivat aquesta part final de la temporada”, explica Rivillos. El de Torrejón també s’ha desfet en elogis sobre el rival. “Són un equip molt jove i carregat de talent que ja van demostrar a la primera volta del que són capaços”, adverteix. “Tenim una espineta clavada de la derrota al Palau i diumenge tenim una bona oportunitat per tornar-los la moneda”, ha dit Rivillos davant dels mitjans de comunicació.

Per la seva banda, el capità colomenc David Álvarez sap per experiència des de les categories inferiors que “un derbi sempre és un partit diferent a la resta, amb un ambient molt especial i de pronòstic molt obert”. Serà el primer derbi a l’Olímpic de Badalona i això suposa una motivació extra per l’Industrias. “Esperem un gran ambient a les graderies i que el partit sigui una festa fora de la pista”, diu un il·lusionat David Álvarez. L’horari acompanya, diumenge a les 17 hores, i s’espera una entrada rècord a Badalona. El derbi també serà retransmès en directe per Esport3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut