Setmana de derbi

Setmana de derbi

L’equip ja prepara el partit contra l’Industrias Santa Coloma amb l’única baixa segura de Jesús Aicardo i el dubte de Marcenio

El Barça Lassa de futbol sala ha tornat a la feina amb la ment posada ja en el derbi de la propera jornada contra l’Industrias Santa Coloma que es disputarà, per primera vegada, a l’Olímpic de Badalona (diumenge, 17h, Esport3).

Andreu Plaza recupera a Esquerdinha, que ja ha complert el partit de sanció per l’expulsió a Palma. D’altra banda, Marcenio millora de les molèsties al turmell dret però continua sent dubte, a expenses de les sensacions que tingui durant la setmana. L’única baixa segura és de la Jesús Aicardo, encara convalescent de la ruptura fibril·lar al bíceps femoral de la cuixa esquerra.

Arthur, en ratxa

Un dels jugadors que arriba més en forma al derbi és Arthur. El brasiler s’ha destapat en l’apartat golejador i ha marcat de forma consecutiva en les últimes cinc jornades de lliga. Arthur va a més després d’un lògic període d’adaptació i també destaca en tasques defensives, en especial en la defensa del porter-jugador.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut