Toca guanyar a la lliga

Toca guanyar a la lliga

El Barça Lassa rep O Parrulo al Palau amb l’obligació de trencar la mala ratxa que li ha costat el liderat a l’equip (divendres, 21:15h, Palau Blaugrana)

Torna la lliga de futbol sala al Palau amb un partit clau per al Barça Lassa contra O Parrulo (divendres, 21:15h, Esport3). Els blaugrana necessiten imperiosament els tres punts després de les dues últimes derrotes contra Palma i Cartagena. De fet, el Barça Lassa només ha sumat un dels nou últims punts en joc a la lliga i ha cedit el liderat en benefici de ElPozo, que ara té un punt més que el conjunt de Plaza a la classificació.

Tres baixes

Per al partit contra O Parrulo el Barça Lassa té tres baixes importants. No podran jugar ni Esquerdinha, sancionat, ni Aicardo, lesionat, ni Marcenio, que continua amb molèsties al turmell. Per tant, la principal novetat a la convocatòria serà la presència de Rivillos, que podria disputar els seus primers minuts des de que es va lesionar al genoll el passat mes de juny. Tot i les baixes, Plaza no vol excuses. “Ja no podem regalar més a la lliga, entre d’altres coses perquè ja no som líders i no depenem de nosaltres”, adverteix el tècnic.

El rival

En l’únic precedent d’aquesta temporada, el Barça Lassa va guanyar a Ferrol (2-5), un partit en el qual el conjunt de Diego Ríos va jugar durant 30 minuts amb el porter-jugador. Els gallecs són ara mateixos tretzens a la classificació, sis punts per sobre del descens. “Tenen un bon entrenador, un jugador com Rubi que està marcant les diferències, i venen amb moral després de remuntar i guanyar contra Tudela amb un gran joc de cinc”, adverteix Roger.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut