Moltes ganes de Copa

Moltes ganes de Copa

El Barça Lassa de futbol sala està preparat per viatjar a València, on es disputarà la Copa d’Espanya entre el 28 de febrer i el 3 de març

Il·lusió, ganes i ambició. Però respecte, humilitat i treball, molt de treball. Així afronta el FC Barcelona Lassa de futbol sala el proper repte que té al davant, la Copa d’Espanya. Una competició que no es guanya des del 2013 però que, aquest any sí, vol portar cap a Barcelona. Fàcil no ho serà, especialment perquè els quarts del proper divendres (21.15 hores, Teledeporte i LaLigaSportstv) seran contra l’actual campió, el Jaén.

"El Jaén creu que aquesta competició és la seva i això els fa més perillosos”, ha dit un Andreu Plaza preguntat en la prèvia per la dificultat del primer duel. Perquè els andalusos, “que fa temps que estan fent bé les coses”, han estat campions en dues de les quatre últimes edicions i volen tornar a endur-se-la cap a casa seva.

El Barça ho pot evitar si els guanya a quarts. Així, amb el xip ja canviat després de l’última derrota a la Lliga, però amb el plus que dona ser líder i estar ja classificat per a les Finals a Quatre de la Champions i de la Copa del Rei, els d’Andreu Plaza l’afronten “preparats per competir”. “El discurs que vull donar és que hem d’anar amb molta humilitat. No som els campions, fa molt de temps que no la guanyem i en les dues últimes edicions hem quedat fora en el primer partit. Per tant, no som favorits, només uns aspirants a intentar guanyar el Jaén amb humilitat i treball”, ha emfatitzat l’entrenador català.

Tots units fem força

Les ganes de jugar i guanyar aquesta competició són molt altes i de raons no en falten. Una de les quals és poder oferir la Copa a Esquerdinha i Rivillos, que no hi podran ser per lesió. Unes absències importants per a Andreu Plaza, “no tant a nivell físic com tàctic”. “Perdem dos jugadors molt ofensius, amb gol, esquerrans, que formen part de l’estratègia de l’equip. Físicament, però, i tot i que és exigent, tenim 13 jugadors disponibles en perfectes condicions per aguantar tres partits seguits”, ha comentat el tècnic.

És per això, i per la dificultat de la competició, que la unió del grup esdevé clau. L’equip ja viatjarà dijous cap a València, un dia abans del debut. Abans, aquest dimarts i dimecres, els d’Andreu Plaza ultimaran els darrers detalls a Barcelona. A més, l’equip al complet té previst un dinar de conjura aquest dilluns per agafar forces de cara al proper repte: facturar la Copa d’Espanya i portar-la cap a Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut