Barça Lassa – Jimbee Cartagena: Un últim minut molt cruel (4-5)

Els d’Andreu Plaza cauen per culpa de dos gols en un últim minut boig en el qual s’ha reclamat un possible penal a favor del Barça Lassa amb el matx empatat

Al duel li ha sobrat un minut. Que és el que ha trigat el Jimbee Cartagena a marcar dos gols per endur-se un triomf sorprenent del Palau Blaugrana. Una diana de Fernández a 0.4 pel final ha tombat el líder de la Lliga en un matx vibrant, ple d’alternatives i que acaba de forma molt negativa pels blaugrana, que han reclamat un possible penal a vint segons pel final a causa d'unes mans. Dos gols de Sergio Lozano, un d’Arthur a la primera meitat i un altre de Joselito en la represa no han estat suficients per derrotar el conjunt d’André Broncanelo, que s’ha imposat amb gols de Juanpi a la primera meitat i d’Eka, Bateria, de rebot, i Fernández al tram final.

Un final de bojos

Els espectadors del Palau Blaugrana han assistit a seixanta segons que han donat per a molt. Un minut que s’ha iniciat amb un la quarta diana del Jimbee Cartagena, quan l’exblaugrana Bateria ha desviat, amb fortuna, un xut de Juanpi per empatar (4-4). Plaza ha reaccionat amb l’entrada de Dyego com a cinquè atacant, i un xut de Lozano a vint segons pel final ha picat en un defensor visitant, amb el Palau sencer clamant per un penal que els àrbitres no han assenyalat. I després del darrer atac blaugrana, a quatre dècimes pel final Fernández ha marcat sense porter el 4-5 definitiu que ha superat el Barça Lassa.

Abans però, sobre el parquet s’havia viscut una gran batalla tàctica. Els d’André Broncanelo han sortit amb porter jugador des del minut 2 de partit, i han resistit un bombardeig ofensiu culer gràcies a les aturades de Raúl, molt encertat durant les seves estones sota pals. I al minut 13, l’equip visitant s’ha avançat amb un gol de Juanpi (0-1).

La fúria de Lozano i Arthur, insuficient

El Barça Lassa no ha trigat a reaccionar i, després de dos xuts al pal consecutius, Lozano ha fet un doblet en menys d’un minut per remuntar (2-1, min 19). I abans del descans, Arthur, que suma tres partits consecutius marcant, ha fet el 3-1.

Però a la segona meitat, el Jimbee Cartagena ha retallat distàncies amb el 3-2 d’Eka després d’una jugada col·lectiva. I Jesús ha pujat el 3-3 al marcador després d’un nou atac en superioritat murcià. Amb el duel equilibrat, el joc s’ha calmat, però al minut 34 Joselito ha tornat a avançar el Barça Lassa (4-3, min 34). Els de Plaza han dominat els minuts finals fins a l’últim minut fatidic, on els de Broncanelo han capgirat el duel, fent caure el líder dotze partits de Lliga després.

La fitxa del partit

Barça, 4
Cartagena, 5

Barça Lassa: Juanjo, Aicardo, Dyego, Adolfo, Ferrao –cinc inicial- Lozano, Joselito, Arthur, Marcenio

Jimbee Cartagena: Raúl, Raúl Canto, Batería, Mellado, Eka –cinc inicial- Franklin, Ique, Juanpi, Rahali, Jesús, Fernández

Gols. 0-1 Juanpi (min 13), 1-1 Lozano (min 18), 2-1 Lozano (min 19), 3-1 Arthur (min 20), 3-2 Eka (min 23), 3-3 Jesús (min 24), 4-3 Joselito (min 34), 4-4 Bateria (min 40), 4-5 Fernández (min 40).

Àrbitres: Moreno Reina i Peña Gómez.