Cartagena, lliçó apresa

Cartagena, lliçó apresa

El Barça Lassa rep l’equip de Bateria amb el record encara molt present de l’empat en el partit de la primera volta

Guanyant 1-5 a falta de només 10 minuts pel final, el Barça Lassa va acabar empatant 5-5 en el partit de la primera volta a Cartagena. “Són els únics dos punts que trobo a faltar de veritat a la classificació”, reconeix un sincer Andreu Plaza. “No tenim problemes habitualment amb la defensa del 5x4, però aquell dia es van donar unes circumstàncies molt excepcionals que no s’han de tornar a repetir”, explica el tècnic blaugrana. En la mateixa línia s’expressa Adolfo. “No pot tornar a passar el que ens va passar a Cartagena, vam aprendre la lliçó i ja sabem que toca estar concentrats sempre els 40 minuts per evitar disgustos”, diu l’ala de Santa Coloma.

Torna Bateria

El partit té l’atractiu especial del retorn de Bateria al Palau per primera vegada des de que va abandonar el Club ara fa dues temporades. El brasiler és el màxim golejador del Cartagena aquesta temporada amb 16 gols en 22 jornades. “Està jugant molt bé i li desitgem el millor perquè tots l’apreciem”, diu Plaza. “No va tenir sort amb les lesions al Barça però és un gran jugador i ho està demostrant, diu Adolfo.

A mantenir la dinàmica

El Barça Lassa fa onze partits que no perd, amb 9 victòries i 2 empats, l’últim a Múrcia la setmana passada. A les portes de la Copa, l’equip és líder destacat a la lliga amb 4 punts més que ElPozo, 8 més que Xota i 9 més que Inter. “Estem on volíem i ara cal mantenir la bona dinàmica perquè arriba l’hora de la veritat”, diu Adolfo. Per al partit contra el Caragena, Plaza pot comptar amb els mateixos 13 jugadors que van viatjar a Múrcia, amb les úniques baixes ja conegudes de Rivillos i Esquerdinha.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut