Volen trencar la lliga

El Barça Lassa té l’oportunitat de distanciar-se a set punts de ElPozo si guanya aquest dissabte a Múrcia

“Per a nosaltres és un partit important, per a ells és una final”, diu Plaza a la prèvia del partit a Múrcia contra ElPozo (dissabte, 13:15h, Tdp/Esport3). I és que ara mateix el Barça Lassa és líder amb quatre punts sobre ElPozo i vuit punts més que Inter, i ens trobem a les portes d’una jornada que pot resultar transcendental per decidir la lliga regular.

Passi el que passi el Barça sortirà líder de Múrcia, però en cas de victòria ja serien set punts d’avantatge sobre el segon classificat a falta de vuit jornades pel final. “Està clar que si guanyem faríem una passa de gegant per acabar primers la lliga regular i aquest és un dels grans objectius per tenir avantatge de camp als play-off”, diu Lozano.

Convocatòria de 13 jugadors

Plaza s’emporta a tots els disponibles a Múrcia, un total de 13 jugadors, i haurà de fer un descart a la prèvia del partit. Les úniques baixes segures són les dels lesionats Rivillos i Esquerdinha. Per la seva banda, Diego Giustozzi, el tècnic de ElPozo, no podrà comptar amb Xuxa, que es va lesionar en l’últim partit a Tudela.

Què s’ha de fer per guanyar a Múrcia?

La plantilla ha participat en la gravació d’un vídeo motivacional de cara al partit contra ElPozo, on els jugadors donen les claus per intentar guanyar a Múrcia: ser solidaris; tenir fe en els moments difícils; córrer i pressionar molt; defensar tots junts; ser valents; aprofitar les oportunitats; jugar amb alegria; i, sobretot, marcar un gol més que el rival. Aquestes són algunes de les frases que surten en el vídeo i que ha comptat amb la participació de Joselito, Ferrao, Adolfo, Juanjo, Dyego, Aicardo, Leo Santana i Lozano.