Barça Lassa – Jaén Paraíso Interior: Més líders! (4-2)

Els d’Andreu Plaza superen un combatiu conjunt andalús i augmenten distàncies amb ElPozo, que ha empatat a tres aquest diumenge a Tudela

Cop d’autoritat del Barça Lassa a la Lliga. Els d’Andreu Plaza aconsegueixen un triomf molt treballat i amplien la distancia a quatre punts amb ElPozo, que ha empatat a 3 contra l’Aspil Ribera Navarra. Al Palau, els gols d’Arthur, Ferrao, Aicardo y Dyego han tombat les dianes de Carlitos i Bingyoba, que havien apropat als de Dani Rodríguez, que han acabat cedint amb un gol del ‘7’ culer quan els visitants buscaven l’empat amb porter jugador (min 39).

A per els tres punts des de l’inici

Els blaugrana han sortit a la pista del Palau amb decisió. L’ensopegada murciana ha atorgat un plus de motivació i intensitat als d’Andreu Plaza, que s’han avançat ràpidament al marcador. Al minut cinc, Arthur ha inaugurat el marcador amb un gol d’oportunista, després de rematar al segon pal una passada magistral de Dyego (1-0).

El ‘7’ ha tornar a assistir un company al segon, ja que ha servit en safata la pilota a un Ferrao que, amb una preciosa picadeta, ha batut Espíndola per col·locar el 2-0 al minut 11 i consolidar-se com a pitxitxi en solitari de la competició amb 20 dianes. L’ofensiva blaugrana ha estat constant fins el descans i només la bona actuació del porter visitant ha evitat més gols barcelonistes.

Reacció visitant i sentència a l’últim instant

Tot just sortir dels vestidors, Aicardo ha afusellat Espíndola per col·locar el 3-0. Després del gol de l’ala andalús, el Barça Lassa ha tingut nombroses ocasions per sentenciar. Però Carlitos ha retallat distàncies amb un xut de falta directa (3-1, min 31). El conjunt de Dani Rodríguez ha aprofitat el cop anímic del gol per apropar-se als dominis de Dídac, que s’enfrontava al seu exequip, i dos minuts després Bingyoba ha col·locat el 3-2 (min 33) per afegir emoció als últims minuts.

Però el Palau Blaugrana ha reaccionat i amb el Jaén Paraíso Interior bolcat amb el porter jugador, Adolfo ha recuperat la pilota i l’ha cedit a Dyego que, des de camp propi, ha sentenciat el duel per sumar tres punts importantíssims per a la moral de l’equip, que es tornarà a veure les cares amb aquest mateix contrincant als quarts de final de la Copa en poc menys d’un mes. En la pròxima jornada de lliga, el Barça visita la pista del Pozo, un partit clau pel liderat.

La fitxa del partit

Barça, 4

Jaén, 2

Barça Lassa: Dídac, Aicardo, Dyego, Lozano, Ferrao - cinc inicial – Léo Santana, Boyis, Adolfo, Juanjo, Joselito, Arthur i Marcenio.

Jaén Paraíso Interior: Espíndola, Mauricio, Alan Brandi, Rafa López i Míchel - cinc inicial – Ramón, Campoy, Carlitos, Dani Martín, Bingyoba, Giasson i Íker López.

Àrbitres: Delgado Sastre i Rabadán Sainz. Ha amonestat Espíndola (min 18) i a Bingyoba (min 19).

Gols: 1-0, Arthur (min 5); 2-0, Ferrao (min 11); 3-0, Aicardo (min 21); 3-1, Carlitos (min 31); 3-2, Bingyoba (min 33); 4-2, Dyego (min 39).