Un clàssic modern

Un clàssic modern

El Barça Lassa i el Jaén han coincidit en dues finals en les darreres quatre temporades i tornaran a veure’s les cares a la Copa d’Espanya el proper mes de març a València

El Barça Lassa torna a la realitat de la lliga amb un partit molt complicat contra el Jaén i en horari poc habitual: el diumenge a les 17h, al Palau. El Jaén Paraíso Interior s’ha convertit, per mèrits propis, en una alternativa real al domini dels últims anys de Inter, Barça i ElPozo. El conjunt andalús ha conquistat dues Copes d’Espanya en les darreres quatre temporades, i enguany ja s’ha garantit la classificació per a la Final Four de la Copa del Rei.

Sota la direcció técnica de Daniel Rodríguez, el Jaén s’ha convertit en un equip amb personalitat i que sempre competeix al màxim. De la plantilla andalusa podem destacar a dos exblaugranes: Rafa López i el jugador del planter Jordi Campoy. En canvi, Dídac i Boyis han fet el camí a la inversa i ara defensen la samarreta blaugrana després de triomfar a Jaén.

Enemics íntims

El Barça i el Jaén han coincidit en els darrers anys en dues finals: a la Copa d’Espanya del 2015 a Ciudad Real, amb victòria del Jaén (6-4); i a la Copa del Rei del 2018 a Càceres, amb victòria del Barça (4-3). A més, els dos equips s’enfrontaran als quarts de final de la Copa d’Espanya a València el proper 1 de març, i podrien tornar a coincidir a la Final Four de la Copa del Rei al maig. En l’únic precedent d’aquesta temporada, golejada del Barça Lassa a Jaén amb golàs de pista a pista d’Esquerdinha per al record (1-7).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut