Leo Santana, dubte contra Jaén

Leo Santana, dubte contra Jaén

El brasiler ha tornat de la selecció amb molèsties a l’adductor de la cuixa esquerra i la seva evolució marcarà la disponibilitat per al proper partit

Bones notícies respecte a la lesió que va patir Leo Santana en el partit que enfrontava a les seleccions del Brasil i d’Espanya el diumenge passat a Càceres. Les proves descarten un trencament muscular i el jugador no està descartat per al partit de diumenge contra el Jaén. El brasiler té molèsties a l’adductor de la cuixa esquerra i la seva evolució marcarà la disponibilitat per als propers entrenaments i partits.

Tornada progressiva dels internacionals

Els internacionals espanyols i brasilers s’incorporaran progressivament al grup després de disputar 4 amistosos de màxima exigència en els darrers 10 dies. Adolfo i Arthur, que han disputat menys minuts, tornaran aquest mateix dijous als entrenaments. En canvi, la resta tornaran a la feina el proper divendres. És el cas de Lozano, Aicardo, Juanjo, Dyego i Ferrao. D’aquesta manera Plaza tindrà només dues sessions amb la plantilla al complet per preparar l’exigent partit de la propera jornada contra el Jaén (diumenge, 17h, Palau Blaugrana).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut