Barça Lassa B – Soliss Talavera (3-4): Domini sense recompensa

Els blaugranes dominen el partit però cauen davant l’efectivitat visitant

Els blaugranes rebien a casa a Soliss Talavera, segon classificat de la 2a División de la LNFS a les tres primeres jornades, amb un rival experimentat on juga un exjugador del primer equip blaugrana com és Justo Cáceres. Tot i que els de Closas han tingut gran part del partit sota domini, l’efectivitat davant porteria dels de Talavera, els ha impossibilitat emportar-se eles tres punts.

La sort no acompanya

La sort no va jugar a favor dels blaugranes a l’inici del partit. El Barça Lassa B rebia el gol del Talavera en el segon minut de joc. Però el control del joc era dels barcelonistes i en el minut 4 Hugo Alonso, empatava el partit desprès d’una bona jugada col·lectiva dels joves entrenats per Xavi Closas.

Fruit del domini del Barça Lassa B, els de Closas capgiraven el marcador amb una excel·lent definició de Nil Closas en el minut 9. Els blaugranes tancaven al seu rival però en una acció aïllada d’atac, els visitants empataven a dos, amb un gol de Sergio, en el minut 13.

Els de Closas pressionaven la sortida de pilota rival i no permetien als castellans estar còmodes sobre la pista de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i Khalid, amb una perfecta definició, establia el 3 a 2 en el minut 16, però no era un dia de sort. Una sèrie de rebots arribaven a peus del visitant David Asensio, que amb un potent xut des de fóra de l’àrea, marcava el 3 a 3, resultat amb que es va arribar al descans.

Un gol que val tres punts

Màxima intensitat la que es vivia a l’inici de la segona part: Els blaugranes continuaven posant pressió sobre la porteria castellana i els visitants arribaven amb perill als pals defensats per Àlex Lluch. Sergio, de nou, aprofitava una passada de l’exblaugrana Justo Cáceres per marcar el 3 a 4, a 11 minuts de la fi del partit.

Un cop aconseguit el seu quart gol, el Talavera es trobava més còmode i creava ocasions, sense permetre als barcelonistes desenvolupar el bon joc que havia realitzat fins al moment. En els darrers cinc minuts els blaugranes tornaven a posar pressió sobre la porteria castellana amb dos xuts potents de Daniel, Nil Closas i una acció individual de Khalid, sense recompensa en el marcador.

A dos minuts del final, Closas va apostar pel porter jugador però l’atac blaugrana no va poder tornar a perforar la porteria del Talavera i els castellans es van emportar els tres punts.