El Barça B de futbol sala arrenca la pretemporada

El Barça B de futbol sala arrenca la pretemporada

Els de Xavi Closas són els actuals campions de Segona Divisió i aquesta temporada han apostat per reforçar l’equip amb Juvenils per cobrir les baixes

Comença la pretemporada per al campió de Segona. El Barça B de Xavi Closas ha tornat a l’activitat aquest divendres amb les proves mèdiques i el primer entrenament de la temporada, amb xerrada inclosa del director formatiu Jordi Torras. L’equip manté la columna vertebral de la temporada passada, tot i algunes baixes importants.

SEGUEIXEN

Continuen tot el cos tècnic, amb Xavi Closas i Óscar Alonso al capdavant, i els següents jugadors: Miquel Feixas (tercer porter del primer equip), Oriol Santos, Albert Cardona, Xavi Cols, Khalid Bouzid, Luis García i Santi Sahuquillo (porter). A més, Nil Closas puja del Juvenil. La plantilla encara no està tancada, a l’espera d’algun reforç que pugui venir de fora i també del rendiment dels Juvenils durant la pretemporada. En especial els de tercer any: Juanjo, Juanfran, Rober, Aleix Ripol, Hugo Alonso, Pau Recasens i Àlex Lluch (porter).

BAIXES

En l’apartat de les baixes, destaquen Sergio González (Ribera Navarra), Roger Bermusell (Betis), Iván Martín (Gran Canaria), Oriol Miquel (Gran Canaria), Sergi Amores (Tenerife), Sergio Parra (Tenerife) i Yeray Guardia (Gran Canaria). 

AMISTOSOS

L’equip disputarà dos partits a porta tancada a la Ciutat Esportiva contra rivals francesos: el dia 19, contra el UJS Toulouse; i el dia 26 contra el Racing Alpin. I del 30 d’agost al 3 de setembre disputarà el filial marxarà a Polònia per disputar el torneig Futsal Masters. La intenció és disputar algun amistós més abans de començar la temporada però falta concretar rival. La competició oficial començarà el cap de setmana del 16 de setembre, amb un Barça B-Rivas que es disputarà a la Ciutat Esportiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut