Foto oficial del Barça B de futbol sala

Foto oficial del Barça B de futbol sala

Els de Xavi Closas tanquen la plantilla amb la única incorporació de Daniel Fernández, procedent del CFS La Unión, i del juvenil Nil Closas, a més dels reforços del planter Àlex Lluch, Juanjo Caro, Roberto Gregorio, Juanfran Hervás i Aleix Ripol

El Barça B de futbol sala ja s’ha fet la foto oficial per a la temporada 2017/18. Els de Xavi Closas ja han tancat la plantilla amb dues úniques altes, les del juvenil Nil Closas i el jugador Daniel Fernández, procedent del CFS La Unión de Santa Coloma. A més, l’equip comptarà habitualment amb els juvenils Àlex Lluch, Juanjo Caro, Roberto Gregorio, Juanfran Hervás i Aleix Ripol.

Els de Closas ja van debutar en un amistós disputat a la Ciutat Esportiva contra el Toulouse francès. El Barça B va guanyar per 6-1 en aquest primer partit de pretemporada. El proper test serà dissabte que ve contra Racing Club Alpin també francès. Després l’equip marxarà a Polònia per disputar el prestigiós torneig internacional amistós Futsal Masters, abans del debut a la lliga el dissabte dia 16 contra Rivas a la Ciutat Esportiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut