Campions del Mundial sub21!

Campions del Mundial sub21!

El Barça fa història i s’alça amb el títol guanyant tots els partits i derrotant el Joinville a la final (2-3)

Si fa quinze dies el primer equip guanyava la Champions, avui el filial s’ha proclamat campió del Mundial sub21 amb el mèrit afegit d’haver aconseguit derrotar els millors equips brasilers a casa seva. 

El Barça ha derrotat per 2-3 el Joinville a la final en un partit que ja dominava per 0-3 al descans i ha guanyat per primera vegada la prestigiosa competició que atorga el títol de campions del món sub21.

Sis victòries en sis dies

El Barça ha guanyat el Mundial guanyant tots els partits i derrotant a quatre conjunts brasilers. A la fase prèvia, victòries contra Rio Branco (1-6), Boca Juniors (3-4) i Pato (5-2). Als quarts de final, els de Closas es van imposar al Peñarol de l’Uruguai (3-1); i les dues victòries de més prestigi han arribat a les semifinals i a la final contra els millors equips brasilers: el Corinthians (3-5); i Joinville (2-3). El triomf arrodoneix una gran temporada, amb la sisena plaça a la Segona Divisió, el títol de campions del món sub21 i el debut de fins a cinc jugadors amb el primer equip: Víctor Pérez, Ortas, Nico, Carrasco i Daniel.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut