El Barça B completarà la temporada amb el Mundial sub 21

El Barça B completarà la temporada amb el Mundial sub 21

Els de Closas han acabat la lliga en sisena posició, a només 2 punts del play-off, i ja volen cap al Brasil per debutar dimarts contra el Rio Branco

El Barça B de Xavi Closas ha acabat en un gran estat de forma la temporada i així ho demostren les dues victòries en les dues últimes jornades de lliga: a la pista de Noia (6-7); i a la Ciutat Esportiva contra Movistar Inter B (5-1). El filial ha acabat la lliga de Segona Divisió en sisena posició, a només dos punts de les posicions de play-off i ha assolit amb un notable alt els objectius de la temporada.

Proper repte: el Mundial sub-21

Els de Xavi Closas competiran a partir del proper dimarts al Mundial sub 21 que tindrà lloc a Paraguanà, al Brasil. El torneig comptarà amb la participació de clubs de prestigi com els brasilers Pato, Joinville, Rio Branco i Corinthians; els argentins Boca Juniors i River Plate; el Peñarol de l’Uruguai; l’Alma Futsal del Japó; l’Atlas City de Colòmbia, el Coronel Escurra del Paraguai i el Barça i el Palma Futsal.

El Barça està enquadrat al grup A amb el Rio Branco (BRA), el Pato (BRA) i el Boca Juniors (ARG). El debut serà contra Rio Branco (dimarts, 20h, hora local). El segon partit contra Boca Juniors (dimecres, 18h, hora local). I el tercer partit, contra Pato (dijous, 18h, hora local). Es classifiquen per als quarts de final els dos primers de cada grup, i els dos millors tercers.

El grup B l’integren Palma Futsal (ESP), Atlas City (COL), Coronel Escurra (PAR) i Corinthians (BRA). I al grup C hi trobem Alma Futsal (JAP), River Plate (ARG), Peñarol (URU) i Joinville (BRA).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut