El Barça B exhibeix múscul davant El Ejido (5-3)

El filial tomba un dels equips més en forma de Segona en un gran exercici de competitivitat

Victòria de prestigi del Barça B de Xavi Closas davant d’un Inagroup El Ejido que lluitava per consolidar-se en les posicions de play-off d’ascens.

Els gols matiners de Carrasco i de Rubén, aquest segon després d’una gran combinació amb Carrasco i Mario, han aplanat el camí del triomf al filial. El conjunt visitant ha intentat anivellar el marcador amb dos grans ocasions d’Àlex Motos i de Josema, però una gran intervenció de Dirul i el pal han permès conservar l’avantatge als de Closas fins ben entrada la primera part. I quan semblava que havia passat la tempesta i el Barça B mereixia el tercer gol, el visitant José Mario ha retallar diferències al minut 17 per arribar al descans amb un ajustat 2-1.

Segona part equilibrada

La segona part ha començat amb un ritme elèctric i amb bones oportunitats per als dos equips. Àlex Lluch, que ha defensat la porteria del filial a la segona part, ha fet dues intervencions de mèrit en els primers dos minuts de la represa per evitar l’empat. El Barça B contrarrestava el perill visitant amb velocitat en uns primers minuts de la segona part entretinguts i amb moltes anades i tornades.

La jugada clau ha arribat al minut 24, quan Víctor Pérez ha fet el tercer gol del filial amb un xut potent que ha superat al porter Víctor López. I abans de l’equador de la segona part, Mario i Ortas han tingut dues grans ocasions per marcar el quart gol local. En el tram final, però, ha tocat patir. Al minut 30, Dani Colorado marcava el segon gol visitant per ajustar el marcador. Carrasco culminava el seu doblet particular i tornava a marcar diferències amb el 4-2. I en l’últim minut, dos gols més. Dani Colorado a falta de 38” donava vida al conjunt visitant, i la sentència final de Víctor Pérez amb el rival jugant de cinc a falta de dècimes de segon pel final que deixava el marcador definitiu amb 5-3.

Amb la victòria, la segona consecutiva a casa, el Barça B escala provisionalment fins a la setena posició amb 28 punts, a dos dels llocs de promoció d’ascens.