El Barça B es desfoga contra el Colo Colo (9-2)

Els de Closas han sumat sis dels nou últims punts en joc i ja marquen distàncies amb el descens

Després d’una nova derrota per la mínima a Mengíbar la setmana passada, el Barça B per fi ha aconseguit una golejada contundent per agafar confiança de cara al tram final de la temporada. La víctima, un Colo Colo que lluitava per colar-se als llocs d’ascens i que només ha pogut aplaudir l’huracà blaugrana (9-2).

Màxima efectivitat d'inici

I és que només començar, Daniel ha fet l’1-0. I en només 10 minuts, els de Closas ja dominaven per 3-0 amb dos gols més de Valderrama i Carrasco. I al descans s’ha arribat amb un incontestable 7-2 al marcador, fruit també de la desesperació del Colo Colo que ha tret el porter-jugador i ho ha provat tot per intentar remuntar. Àlex García, Carlos García en pròpia porteria, Ortas i Víctor Pérez han marcat els quatre gols restants del filial abans de la mitja part.

En ratxa

A la represa, poca història. Colo Colo ha seguit amb el porter-jugador i Campàs i Víctor Pérez, autor d’un doblet, han arrodonit la golejada. És el segon triomf en els últims tres partits del conjunt de Closas, que agafa aire i ja veu de lluny el descens. El Barça B és vuitè ara mateix amb 25 punts, cinc més que el Calvià, que marca la zona vermella, i a només dos del Ceutí, en zona de promoció d’ascens. La propera jornada, Antequera-Barça. Ideal per confirmar els símptomes de recuperació.