El filial s’allibera contra el Leganés (9-2)

Els de Closas dominen de principi a fi i obtenen tres punts merescuts que reforcen la confiança de l’equip

El Barça B ha sumat la segona victòria consecutiva a casa golejant al Leganés en un partit que els blaugranes han dominat en tot moment. Els de Closas han sortit a l’atac practicant un futbol sala alegre i atractiu per l’espectador, amb moltes ocasions de gol. Un triomf que reforça l’autoestima d’un equip que va a més i que ha sumat sis dels nou punts en joc d’aquesta setmana.

Inici trepidant

El partit ha començat amb un ritme frenètic i tres gols en els primers cinc minuts. Carrasco avançava els locals, empatava el visitant Mario i Aniol feia el segon del Barça en els instants inicials del matx. A partir d’aquí, monòleg del Barça amb múltiples ocasions i dos gols més, un de Víctor Pérez aprofitant una assistència d’Ortas, i doblet d’Aniol en l’últim minut de la primera part. Els visitants també haurien pogut marcar amb dos rematades al pal de Manu García i Pichi.

Leganés intenta el joc de cinc

Els visitants han sortit amb porter-jugador a la segona part, però Daniel ha desactivat l’intent de remuntada visitant marcant a porta buida i fent bona la pressió per recuperar la pilota dels de Closas. El Leganés ha mantingut el porter-jugador, i Àlex Lluch ha aprofitat una aturada per sacar ràpid i fer una assistència de gol a Mario per fer el sisè del Barça a falta de deu minuts. Amb el partit ja decidit, Alvarito ha retallat diferències pel Leganés, Víctor Pérez ha fet dos gols més completant el seu hat-trick particular, i Carrasco ha tancat el marcador amb el definitiu 9-2 en l’últim minut.

El Barça es fa fort a casa i la setmana que ve intentarà aconseguir la primera victòria com a visitant a la pista de l’Atlético Benavente.

Gols: 1-0 Carrasco (min 3); 1-1 Mario (min 4); 2-1 Aniol (min 4); 3-1 Víctor Pérez (min 9); 4-1 Aniol (min 19); 5-1 Daniel (min 25); 6-1 Mario (min 30); 6-2 Alvarito (min 32); 7-2 Víctor Pérez (min 35); 8-2 Víctor Pérez (min 36); 9-2 Carrasco (min 40)