El filial tomba al Peñíscola i agafa confiança (6-2)

Els de Closas remunten un marcador advers per dues vegades i sentencien en els minuts finals amb la defensa del porter jugador

Gran victòria del filial davant del Peñíscola, equip que acaba de baixar de Primera i aspira a l’ascens, per un contundent 6-2 amb gols de Rahali pp, Valderrama, Aniol, Daniel i doblet de Víctor Pérez. Un triomf que val més que tres punts. És una injecció de moral per a un equip que venia d’encadenar tres derrotes consecutives en partits ajustats.

L’equip s’aixeca

A la primera part, el Barça B ha remuntat per dues vegades un marcador advers. Dos gols de Paniagua neutralitzats per un autogol de Rahali i un gol en els instants finals de Valderrama. Amb l’empat s’ha arribat al descans.

Brillant defensa del porter-jugador

En la represa el Barça ha esta superior. Aniol ha avançat per primera vegada el filial tot just arrencar la segona part. I en els últims cinc minuts els de Closas han sentenciat amb la defensa del porter jugador amb un gol de Daniel i un doblet de Víctor Pérez.

És el segon triomf en cinc partits dels de Closas, que en la propera jornada tornaran a tenir un compromís molt complicat a la pista de O Parrulo.

Gols: 0-1 Paniagua; 1-1 Rahali pp; 1-2 Paniagua; 2-2 Valderrama; 3-2 Aniol; 4-2 Daniel; 5-2 Víctor Pérez; 6-2 Víctor Pérez