Debut amb victòria de prestigi contra Mengíbar (6-2)

El filial ha fet una posada en escena excel·lent a la primera part i ha acabat sentenciant l’equip rival amb un hat-trick del nou fitxatge Rubén i gols de Víctor Pérez, Mario i Daniel

No era un debut fàcil. El Software DELSOL Mengíbar s’ha reforçat per aspirar a l’ascens i era una primera pedra de toc molt complicada per al Barça de Xavi Closas. Però el filial s’ha estrenat a la lliga amb un partit excel·lent i ha acabat aconseguint un triomf brillant que ha de marcar el camí en aquest complicat inici de lliga. També ha fet un debut excel·lent a Segona Divisió el nou fitxatge Rubén, que s’ha estrenat amb un hat-trick.

Domini blaugrana a la primera part

El Barça ha sortit a buscar el triomf des del primer minut i ha tingut més i millors ocasions en una primera part de clar domini dels de Closas. Marc Campàs ha avisat amb un xut al travesser al minut 3, i el gol ha arribat amb una gran jugada personal de Rubén que ha superat el porter rival amb un gran xut creuat des de la banda esquerra. I el 2-0 ha arribat a falta d’un minut pel descans, amb una assistència llarga d’Àlex Lluch, errada en el control de Bingyoba, i definició a plaer de Rubén davant de Marco.

Resistència visitant a la segona part

El Mengíbar no ha tirat la tovallola en cap moment i només començar la segona part Pablo hauria pogut escurçar diferències amb una jugada de un contra un davant d’Àlex Lluch, que el porter blaugrana ha desviat amb la mà. I al minut 25 Manu Leal ha fet el 2-1 aprofitant una pèrdua del Barça en la zona de creació i definint des del punt de penal.

Al minut 33, però, Rubén ha completat el hat-trick el dia del seu debut i amb el 3-1 el Barça B ha gestionat amb més tranquil·litat els minuts finals. I això s’ha traduït en el quart gol de falta de Víctor Pérez al minut 36. Mentre que el 5-1 l’ha marcat Mario amb el Megíbar jugant amb porter-visitant al minut 38.

Últim minut boig

En l’últim minut ha passat de tot. Dos penals a favor de Mengíbar. El primer l’ha aturat Àlex Lluch i el segon ha significat el 5-2 a càrrec de Miguelao. I a falta de 20 segons, Daniel ha establert el definitiu 6-2. Després d’aquest gran inici, el proper cap de setmana el filial visita la pista del Colo-Colo –Full Energía Zaragoza-, el proper dissabte a les 18:30h.

Barça B: Àlex Lluch, Mario, Víctor Pérez, Campàs, Nicolás Marrón –cinc inicial-. També han jugat: Ortas, Carrasco, Rubén, A. García, Daniel i Aniol

Software DELSOL Mengíbar: Marco, Pablo, Montes, Nico Lachaga, Manu Leal –cinc inicial-. També han jugat: Ureña, Tortu, Bingyoba, Arroyo, Miguelao i José López

Àrbitres: Jesús Almeida León i Raúl Santana Santana

Gols: 1-0 Rubén, min 13; 2-0 Rubén, min 19; 2-1 Manu Leal, min 25; 3-1 Rubén, min 33; 4-1 Víctor Pérez, min 36; 5-1, Mario min 38; 5-2 Miguelao min 40; 6-2 Daniel min 40

Targetes: Grogues per a Carrasco, Campàs i Víctor Pérez (Barça); i per a Ureña, Montes, Bingyoba i Nico Lachaga (Mengíbar).