El Barça B no pot amb un FE Zaragoza més efectiu (1-5)

Els de Closas han competit bé contra un equip de Primera i han fet mèrits per marcar més gols

Derrota del Barça B en el primer partit del torneig de Ripollet davant d’un Fútbol Emotion Zaragoza més efectiu (1-5). Un 0-2 en els tres primers minuts de partit, amb gols de Dani Santos i Alberto Inés, ha marcat el desenvolupament d’un partit vistós, competit i amb moltes ocasions per part dels dos equips.

Més ocasions del filial

El Barça B ha merescut més sort de cara a porteria, sobretot a la primera part, amb ocasions clares de Rubén, Daniel i Ortas després dels primers dos gols del Zaragoza, però un dos accions puntuals de qualitat de Retamar, amb un golàs des de més enllà del mig del camp al minut 10, i Javi Alonso, que ha fet el 0-4 al minut 15, han deixat el partit molt coll amunt per als de Xavi Closas.

Malgrat tot, el Barça B ha tret l’orgull i Rubén ha marcat l’1-4 al minut 19, i just abans del descans encara Ortas ha enviat una pilota al travesser. A la segona part, la tònica ha continuat igual, amb més presència en atac sempre del Barça B i una pilota al pal de Rubén. Tot i així, Dani Santos ha fet el definitiu 1-5 a falta de vuit minuts pel final completant el seu doblet particular.

Aquest, diumenge a les 18h, segon partit amb l’al·licient afegit de l’estrena de Jesús Velasco a la banqueta: FS Ripollet-Barça, amb la presència dels jugadors del primer equip Feixas, Marcenio, Matheus i Povill.

Gols: 0-1, Dani Santos (min. 1), 0-2, Alberto Inés (min. 3); 0-3 Retamar (min. 10); 0-4 Javi Alonso (min. 15); 1-4 Rubén (min. 19), 1-5 Dani Santos (min 32).