Barça B – Soliss Talavera FS: Sense encert (2-7)

Màxima exigència pel filial a la fase d’ascens

El Barça B arribava a la cita d’aquesta tarda amb la necessitat de canviar la dinàmica de les últimes jornades. Després d’una primera part molt igualada, de nou la manca d’encert en els metres finals ha condemnat als blaugrana, que han acabat caient davant un rival que ha sabut aprofitar els errors locals.

Domini en el joc, igualtat a les àrees

El partit s’iniciava amb un Barça dominant la possessió de pilota, i amb un Talavera defensant en camp propi i esperant l’oportunitat per sortir al contraatac. Els primers en avisar han estat els blaugrana per partida doble, però la primera clara l’han tingut els manxecs. Un xut a boca de canó ha tingut una gran resposta d’Óscar, evitant el primer gol del partit. El Barça, superior en el joc, ha estat el primer en avançar-se. Una gran acció individual de Rufino, culminada per ell mateix, ha obert el marcador al minut 10 (1-0). Arran d’això, els dos equips han pujat la intensitat, i el Barça s’ha posat amb 5 faltes a falta de 6 minuts pel final de la primera part. El partit s’animava, i en un intercanvi de cops ha estat Manu Cebrián el que empatava el partit pels visitants al minut 16, aprofitant una pilota morta a l’àrea (1-1). El gol ha esperonat els blaugrana, que han començat a acumular clares ocasions, topant sempre amb l’encert del porter rival Rafa Luque. El Talavera, per la seva banda, ha disposat de dos dobles penals, un al pal i l’altre aturat per Óscar. Quan semblava que els dos equips marxarien al descans amb igualtat en el marcador, una acció d’estratègia dels visitants els ha permès, a falta de menys d’1 segon pel final de la primera part, marxar al descans amb lleu avantatge en el marcador (1-2).

Sense la sort de cara

A la represa, inici amb ocasions pels dos equips. Óscar i Rafa Luque seguien lluint-se, i al minut 5, la més clara fins el moment, en un 1 contra 1 de Víctor Pérez que ha marxat alt per ben poc. Poc després, mateixa situació per David Peña, que ha resolt bé el porter visitant. Eren els millors minuts del Barça, que havia aconseguit fer recular el rival en camp propi i dominava de nou la pilota. Però en una ràpida transició rival, Cerón es llançava a terra per treure la pilota i es feia el gol en pròpia de manera desafortunada (1-3). Lluny d’enfonsar-se, els de Xavi Closas ho han seguit intentant, i Campàs ha disposat de dues claríssimes ocasions per reduir diferències. Sense sort, el Barça s’ha tornat a posar amb 5 faltes a falta de 10 minuts pel final. Això ha estat una llosa molt gran en defensa, i un minut més tard, els visitants han aprofitat una altra pilota morta a l’àrea per fer l’1 a 4. Davant això, Closas ha optat per sortir amb el porter-jugador. Tot i el gol de Víctor Pérez, que donava esperança als locals, els visitants s’han acabat imposant per 2 a 7, aprofitant dos llançaments de doble penal i una pèrdua dels blaugrana jugant amb el porter-jugador en els últims minuts.

Amb aquesta derrota el Barça se situa 8è de la fase d’ascens. Ara, dues setmanes per preparar el partit que els enfrontarà de nou a l’Atlético Benavente, a la Ciutat Esportiva. El filial buscarà llavors sumar tres punts per començar a escalar posicions a la taula

Fitxa tècnica:

Barça B: Óscar (p), Mario, Cerón, Víctor Pérez i Rufino -cinc inicial-. També Àlex Lluch (p), Jesús Sancho, Campàs, Daniel, David Peña i Nicolás.

Soliss Talavera FS: Rafa Luque (p), Pepe, Kike, Blecua, Andrés -cinc inicial-. També Iker López (p), Asensio, Juanma, Juli Caamaño, Anass, Sergio i Manu Cebrián.

Gols: 1-0, Rufino (min 10); 1-1, Manu Cebrián (min 16); 1-2, Juanma (min 20); 1-3, Cerón (pp, min 27); 1-4, Kike (min 36); 1-5, Juli Caamaño; 2-5, Víctor Pérez (min 38); 2-6, Pepe (min 40); 2-7, Andrés (min 40).

Àrbitres: Jesús Almeida León i Raúl Santana Santana. Targeta groga als locals Mario, Jesús Sancho, Daniel i Víctor Pérez, i als visitants Pepe, Asensio i Blecua.