El filial cedeix en l'intercanvi de cops (4-5)

Els de Xavi Closas perden davant la Unión África Ceutí en un partit molt obert i disputat

El Barça B afrontava la 2a jornada de la fase d’ascens amb la intenció d’aconseguir la primera victòria d’aquesta segona part del campionat, amb la tranquil·litat de saber que l’objectiu principal de la temporada ja està assolit. I volia fer-ho davant una Unión África Ceutí que havia creuat la península amb la voluntat també de sumar els tres primers punts en aquesta segona fase, després de caure en la primera jornada. El context, doncs, enfrontava dos equips amb ganes de victòria en un partit molt obert que ha acabat estant a l’altura de les expectatives, decantant-se pel costat visitant per petits detalls.

Intercanvi de cops

El partit ha començat amb la intensitat esperada, i amb els dos equips buscant amb insistència la porteria rival. Han estat però els blaugrana els primers en avançar-se en el marcador. Ho han fet per partida doble, en un minut d’or i amb gols de Dani i Nico, després de dues grans accions personals. Domini blaugrana al marcador, i a la pista, tot i que els visitants han retallat diferències amb gol de Rubén, al minut 10 (2-1). El punt d’inflexió ha estat l’expulsió de David Peña, que ha vist la segona groga en una decisió molt rigorosa. Això ha esperonat els visitants, que han aprofitat la superioritat numèrica per empatar el partit amb gol de Sufian. La dinàmica havia canviat i, en un intercanvi de cops, la UA Ceutí capgirava el marcador amb un gol de Victor Cachón a falta d’un minut pel descans.

Mateixa línia a la segona part

La intensitat s’ha mantingut en els primers compassos de la segona meitat. De nou Daniel, amb un gran xut que ha entrat per l’escaire, ha posat l’empat al marcador, sumant el segon gol en el seu compte particular. El partit seguia igualat, però quan més atacava el Barça han estat els visitants els que, de nou, es posaven per davant al marcador amb gol de Santiago. Ho intentaven els blaugrana, que topaven sempre amb l’encert d’Abel, porter visitant, i amb la mala fortuna. Però un error en la sortida de pilota permetia a la Unión África Ceutí ampliar distàncies en el marcador a falta de poc més de 3 minuts pel final (3-5). Amb porter-jugador, Victor Pérez ha reduït distàncies pels blaugrana a falta de 2 minuts. Els de Closas haurien pogut empatar el partit en una de les moltes ocasions que han tingut en els instants finals. Al final no hi ha hagut premi, tot i que per inistència local el resultat més just hauria estat un empat. El filial blaugrana buscarà, doncs, sumar els primers punts de la segona fase la setmana que ve, a la complicada pista del líder, el Noia Portus Apostoli.

Barça B - 4
Unión África Ceutí – 5

Barça B: Dîrul (p), Mario, Victor Pérez, David Peña y Rufino -cinc inicial-. També han jugat Óscar (p), Ortas, Cerón, Daniel, Iker i Victor Pérez.

Unión África Ceutí: Dani (p), Manu, Sufi, Everton y Anuar -cinc inicial-. També han jugat Rubén, We Casas, Abraham, Lucas, Santiago, Victor Cachón i Saúl.

Gols: 1-0, Daniel (min 8); 2-0, Nicolás (min 8); 2-1, Rubén (min 10); 2-2, Sufian (min 12); 2-3, Victor Cachón (min 19); 3-3, Daniel (min 23); 3-4, Santiago (min 28); 3-5, Lucas (min 37); 4-5, Victor Pérez (min 38)

Àrbitres: Javier Menendez Nistal i Héctor Vilas López. Targeta groga a l’entrenador local, Xavi Closas, i als jugadors locals Cerón, Rufino i Ortas, i expulsió per doble groga al jugador local David Peña (min 11). Targetes grogues als visitants Abel, Sufian, Abraham, Manu i Lucas