Xavi Closas: “Hem complert part de l’objectiu”

Xavi Closas: “Hem complert part de l’objectiu”

Els resultats de la penúltima jornada, certifiquen la classificació a la fase d’ascens

El Barça B seguirà sent la temporada vinent equip de Segona RFEF Futsal. Els de Xavi Closas, a falta d’un partit per acabar la primera fase de lliga, s’han assegurat matemàticament ser entre els 4 llocs privilegiats que donen accés a la fase d’ascens, i certifiquen així una plaça a la Segona Divisió de cara la temporada vinent.

L’entrenador es mostrava satisfet de l’evolució de l’equip en el que portem de temporada. “L’equip ha anat creixent i millorant, estem en una bona dinàmica de treball i cada dia tenim les idees més clares”. No obstant, no amaga que li hagués agradat tenir més regularitat, sobretot en el tram final de lliga. “Després de Nadal estàvem molt bé, però les dues aturades per Covid, arrel de contactes amb altres equips ens van trencar força l’estat de forma. Al tornar, els partits contra els rivals directes es van acabar decantant en contra per petits detalls a les àrees, on hem de millorar”.

Seguir treballant

L’equip continua amb la preparació de cara l’últim partit de la primera fase (diumenge 13h, Ciutat Esportiva). Ho farà contra el 4t classificat, el Full Energia Zaragoza, que està obligat a sumar per assegurar-se plaça en els llocs capdavanters. Tenint en compte que els equips arrossegaran els punts d’aquesta lliga a la següent, Closas no vol cap relaxació per part dels seus jugadors. “Hem d’intentar sumar els tres punts diumenge per entrar a la segona fase amb 27 i acostar-nos als equips de l’altre grup, que ens porten avantatge”.

Amb la permanència assegurada, el primer objectiu de la temporada està assolit, però Closas es mostra ambiciós de cara la segona fase de la temporada. “El nostre objectiu serà quedar entre els 4 primers. És la posició que dona dret a play-off, i això evidentment és una motivació per tots, encara que no puguem disputar-lo”. Per això, confia en recuperar durant els propers dies Rufino i Marc Campàs, i afrontar així amb l’equip al complet l’inici del tram decisiu de temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut