Empat just en un partit vibrant (2-2)

El Barça ha perdonat a la primera part i ha acabat igualant el partit a falta de cinc minuts amb un doblet de Rufino i gols visitants de Montes u Colorado

El Barça ha acabat guanyant un punt en el tercer partit en una setmana a casa després d’empatar amb justícia davant de Mengíbar. Un punt que pot acabar sent decisiu davant d’un rival directe, amb l’average particular a favor. Rufino ha marcat un doblet per als blaugrana la mateixa setmana que ha debutat amb la selecció absoluta d'Argentina, mentre que Montes i Colorado han estat els autors dels gols visitants.

Una part per a cada equip

Els dos entrenadors, Closas i Garrido, han  coincidit al final del partit en qualificar de "just" l'empat després d'un partit vibrant i intens. El Barça ha dominat més a la primera part. Els de Closas s’han avançat al marcador als 37 segons i han perdonat al rival amb una pilota a el pal de Cerón i una gran aturada del porter visitant Marco després d’un xut a boca de canó de Víctor Pérez en l'últim segon de la primera meitat.

A la segona part Mengíbar ha aconseguit capgirar el marcador en tan sols cinc minuts amb gols de Montes, després d’un xut llunyà, i de Colorado, a la contra aprofitant una gran assistència de Pablo. El partit ha resultat molt igualat i obert, i l'expulsió per doble groga d'Ezequiel Ramírez ha permès al Barça aprofitar la superioritat per empatar al minut 35 gràcies a Rufino, autor avui d'un doblet. En els compassos finals, dues intervencions decisives de Lluch han evitat el triomf visitant, tot i que el Barça també ha tingut bones ocasions i el triomf hauria pogut caure de qualsevol dels dos costats

FICHA:

Barça B: Óscar, Mario, Campàs, Víctor Pérez, Santi Rufino –cinc inicial-. També han jugat: Cerón, Nicolás, David Peña, Ortas, Aniol i Àlex Lluch.

Software DELSOL Mengíbar: Marco, Ureña, Montes, Vera, Colacha –cinc inicial-. También han jugat: Ezequiel Ramírez, Dani Colorado, Miguelao, Tortu, Aitor, Pablo i Fran Peña.

Àrbitres: Samuel Gabaldón Rico y Ángel Manchado García

Gols: 1-0 Rufino (min 1); 1-1 Montes (min 23), 1-2 Colorado (min 25), 2-2 Rufino (min 35)

Targetes: Grogues per als jugadors del Barça Àlex Lluch (min 18), Víctor Pérez (min 26), Rufino (min 35) i Cerón (min 38); i també per als visitants Miguelao (min 14), Colacha (min 21) i Tortu (min 37), a més del fisioterapeuta de Mengíbar. Els àrbitres han expulsat amb doble groga a Ezequiel Ramírez (min 10 i 34).