Barça B – ElPozo Ciudad de Murcia (5-3): Triomf en el duel de filials

Gran partit dels joves blaugranes, que segueixen en un gran moment de joc

Un clàssic de la 2ª divisió del futbol sala estatal tenia lloc a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Dues de les pedreres més prolífiques de l’estat es veien les cares. Amb un Barça B que està lluitant pel primer lloc del seu grup i que va dominar el joc i el resultat a la primera part. A la segona, van saber agafar distància dels murcians i aguantar les escomeses visitants per retallar la diferència.

Domini blaugrana

El partit prometia. La intensitat dels dos joves equips marcava l’inici del partit i el Barça B el va començar dominant en el marcador. En el minut 4, un precís xut de Rufino establia el 1 a 0. Els nois de Xavi Closas estaven en ratxa i en el minut 6, una acció molt hàbil de Nicolás Marrón, acabava en el fons de la porteria murciana i el 2 a 0 lluïa en el marcador.

Però en aquests partits tot pot ocórrer i els visitants, en el minut 8, van marcar el seu primer gol amb un potent xut d’Ismael. El partit estava obert i qualsevol acció podia ser decisiva de cara a porteria. El blaugrana Nicolás Marrón, va estar viu en aprofitar un mal rebuig de la porteria visitant, per establir el 3 a 1, amb un xut des de prop del mig camp en el minut 13.

Semblava que el partit anava cap al costat blaugrana però al següent minut, el visitant Gómez posava pressió sobre el Barça B en marcar el 3 a 2.  La intensitat no baixava i els blaugranes cercaven el gol i aquest va tornar a arribar, amb un gran xut de Rufino (4-2) en el minut 18.

Saben estar

Els joves de Xavi Closas volien guanyar aquest derbi de segons equips i ho volien fer per la via ràpida. En el minut 2 del  segon temps, el local Mario establia el 5 a 2, que posava terra per mig entre els dos equips. Els murcians apretaven de valent per reduir diferències però els blaugranes es mantenien ferms.

A manca de set minuts per a la fi del partit, ElPozo Ciudad de Murcia va començar a jugar amb porter jugador. Quant més pressionaven els visitants, els locals jugaven més intel·ligent i més ben posicionats sobre la pista. A manca de tres minuts, el Barça B arribava a la cinquena falta però el marcador només es va moure a 3 segons del final, amb un gol d’Ismael per establir el definitiu 5 a 3. Els blaugranes sumaven un altre triomf que els deixava al capdamunt de la taula.

La fitxa del partit

BARÇA B: Dirul (p), Jesús Sancho, David Peña, Rufino i Víctor Pérez; Lluch (ps), Ortas, Mario, Cerón, Daniel, Iker i Nicolás.

ElPozo Ciudad de Murcia: Gabarrón (p), Cámara, Juan, Hugo Alonso i Ismael; Navarro (ps), Merlos, Espín, Gómez, Osawa, Saura, Mariano i Rocamora.

GOLS: Min 4, Rufino (1-0), Min 6, Nicolás (2-0), Min 8, Ismael (2-1), Min 13, Nicolás (3-1), Min 14 Gómez (3-2), Min 18 Rufino (4-2); Min 22 Mario (5-2) Min 40 Ismael (5-3).