Barça B – Soliss FS Talavera (3-6): Dos minuts decideixen

Dos gols visitants, en dos minuts, decideixen el partit

Dos equips de la zona mixta de la taula es trobaven a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els blaugranes, amb l’objectiu de sumar un nou triomf a casa i els castellans, cercant punts que els acostessin a les posicions d’ascens. A la primera part es va veure un partit molt intens i amb triomf momentani del Talavera per 2 a 3. A la segona part, dos gols visitants, en els minut 3 i 5, han estat clau per la resolució del partit.

Vint minuts intensos

Els dos equips començaven amb força. El blaugrana Peña tenia la primera ocasió clara als pocs segons de joc i el porter local Lluch aturava un xut enverinat dels visitants, amb només un minut i mig de joc. En els següents minuts el domini en el joc era del Talavera.

Fruit d’això, en el minut 6, Sergio avançava el Talavera, però pocs segons després un xut blaugrana rebotava en un defensa visitant i la pilota entrava a la porteria defensada per Luque i els blaugranes assolien l’empat. La pressió alta del Barça B, dificultava la sortida de pilota dels castellans i el domini, a l’equador del primer temps, era blaugrana.

El partit embogia. En el minut 12 Víctor Pérez feia una assistència al seu company Povill per marcar el 2 a 1, però, de nou, segons més tard, el castellà Kike tornava a posar les taules en el marcador. El partit era intens i qualsevol dels dos equips tenia opcions de marcar. En el minut 16, el visitant Sergio tornava a marcar i establia el 2 a 3. Amb aquest resultat i amb 20 minuts intensos de joc, s’arribava al descans.

Dos minuts decisius

La segona meitat no començava gaire favorable els interessos blaugrana. En el minut 3, Asensio distanciava el Talavera per 2 a 4. Una pilota perduda del Barça B, en el minut 5, provocava una contra del Talavera, que Pepe enviava al fons de la xarxa blaugrana per establir el 2 a 5.

Sense perdre el seu estil de joc, els de Xavi Closas apujaven les seves línies i cercaven el Talavera darrere, per reduir diferències. En el minut 30, el Barça B posava el porter-jugador a la pista. Els joves blaugrana treballaven de valent per retallar el marcador. La segona groga del visitant Pepe, suposava la seva expulsió. En la següent falta, David Peña situava el 3 a 5 a l’electrònic a sis minuts per a la fi del partit.

Però l’esforç blaugrana es veia estroncat amb el tercer gol del visitant Sergio, en el minut 38, que deixava quasi decidit el partit amb el 3 a 6. Un resultat amb el qual van finalitzar els 40 minuts de joc.

Aquí podeu consultar les dades del Barça B – Soliss FS Talavera (3-6)