Activitat intensa del Barça B de futbol sala

Activitat intensa del Barça B de futbol sala

El debut a casa i un torneig internacional, focus de l’activitat dels joves blaugranes

El Barça B de futbol sala viurà uns dies d’activitat frenètica, tot preparant l’exigent temporada que els hi espera a la 2a División de la LNFS. Els de Xavi Closas, un cop tornats de Dallas, on van jugar dos partits de preparació, ara viuran el primer partit de la nova temporada a casa i tornaran a fer maletes per marxar a Polònia.

El primer partit al pavelló de Futbol Sala de la Ciutat Esportiva Joan Gamper 2019/2020, serà davant un equip de 1a Divisió de la LNFS com és el  Industrias Garcia de Santa Coloma. Un equip ple de jugadors que han passat per les categories de formació blaugrana com Sepe, Bermusell, Khalid, Cardona, Verdejo, Santos i Feixas. La cita serà el dissabte a les 18 h.

Cap a Polònia de nou

El Barça B de futbol sala viatjarà el proper dilluns a Polònia,a la localitat de Jelcz-Laskowicwe,  per jugar per tercera vegada, el Torneig Futsal Masters que tindrà lloc del dimarts 27 a dissabte 31 d’agost. Els blaugranes són un dels 8 equips participants i jugaran un el Grup A , on competiran amb el Sokil d’Ucraïna, i els polonesos del Gredar i el Acana Orzel. Segons classificació es trobaran amb els equips enquadrats en el grup B, Era-Pack, Torun, Urgana i Górnik, per establir, dissabte, les posicions definitives de la competició.

Ni el partit davant l’Industrias ni en el Torneig a Polònia, el tècnic blaugrana podrà comptar amb els joves Cerón, Povill, Marrón i Peña, convocats per la selecció estatal U19 per disputar l’europeu de la categoria que tindrà lloc a Riga (Letònia) del 8 al 14 de setembre.

Els horaris del Barça a Polònia

Dimarts 27

18.15 h Barça B – SC Sokil

Dimecres 28

18 h Gredar Brzeg – Barça B

Divendres 30

20.30 h KS Acana Orzel – Barça B

Dissabte 31

Segons classificació

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut