La pretemporada més internacional del Barça B

La pretemporada més internacional del Barça B

El conjunt de Xavi Closas viatjarà als Estats Units i a Polònia per preparar una temporada carregada de reptes

El Barça B de futbol sala es posa en marxa el proper divendres dia 9 d’agost sota la direcció tècnica, per quarta temporada consecutiva, de Xavi Closas. La d’enguany serà una pretemporada molt moguda, amb dos viatges destacats als Estats Units i Polònia.

De cara a la nova temporada, l’equip presenta moltes cares noves. Les principals novetats són les incorporacions del porter Óscar de la Faya (Manzanares) i l’ala-tanca Mario López (Industrias Santa Coloma). I cal destacar que també pugen tres jugadors del Juvenil: Alejandro Cerón, David Peña i Víctor Pérez. L’equip també comptarà habitualment, com ja passava la temporada passada, amb alguns jugadors del Juvenil, com és el cas de Bernat Povill i Nicolás Marrón. Dels que han marxat, cal destacar que fins a tres jugadors faran el salt a la LNFS: Nil Closas (Ribera Navarra), Khalid (Industrias Santa Coloma) i Juan José (Peñíscola).

Stage a Dallas

La primera part de la pretemporada l’equip viatjarà a Dallas. Allà el Barça B hi portarà a terme un stage de pretemporada entre els dies 11 i 18 d’agost que inclou dos amistosos: Aussies-Barça B (dijous 15/8) i NY Ecuador-Barça B (dissabte 17/8).

Amistós contra Industrias

La setmana del 19 al 25 d’agost l’equip treballarà a la Ciutat Esportiva i disputarà un amistós contra Industrias Santa Coloma (dissabte 24/8).

Torneig a Polònia

Els de Closas hauran de tornar a fer les maletes per viatjar a Polònia entre els dies 26 d’agost i 1 de setembre. Allà l’equip tornarà a participar, com en les dues últimes temporades, al prestigiós torneig Futsal Masters.

Debut a la lliga a Múrcia

Abans de començar la temporada oficial, l’equip encara tindrà temps de treballar durant dues setmanes a Barcelona i disputarà un últim amistós contra el Toulousse (dissabte 7/9). El Barça B debutarà a la lliga el cap de setmana del 14-15 de setembre a la pista de ElPozo Ciudad de Murcia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut