El filial, al Brasil per disputar el Mundial sub20

El filial, al Brasil per disputar el Mundial sub20

Els de Xavi Closas s’enfrontaran al Corinthians, al Carlos Barbosa i al Boca Júniors a la fase de grups d’una competició que tindrà lloc entre el 21 i el 25 de maig a Foz do Iguaçu

Un cop acabada la temporada oficial, i amb el premi d’un meritori cinquè lloc a la lliga al sarró, el Barça B de futbol sala afronta un altre repte molt il·lusionant. El filial blaugrana ja és al Brasil per disputar-hi el Mundial sub-20 de clubs. El torneig es disputa a Foz do Iguaçu, i compta amb vuit equips participants de prestigi distribuïts en dos grups. Al grup A: Barça Lassa, Corinthians (Brasil), Carlos Barbosa (Brasil) i Boca Juniors (Argentina). I al grup B: Peñarol (Uruguai), Cerro Porteño (Paraguai), River Plate (Argentina) i Foz Cataratas (Brasil). La fase de grups tindrà lloc entre els dies 21 i 23 de maig. Els dos primers classificats de cada grup disputaran les semifinals el divendres dia 24 de maig. I la final està prevista pel dissabte dia 25 de maig.

Calendari i convocatòria

Xavi Closas s’ha endut a tota la plantilla al complet al Brasil, amb l’única excepció del porter Àlex Lluch (tercer porter del primer equip). En el seu lloc ha entrat el porter del juvenil Àlex Royo. El Barça B debuta contra Carlos Barbosa (dimarts, 20:30h hora Brasil); el segon partit contra Boca Juniors (dimecres, 17:30h hora Brasil), i el tercer partit contra Corinthians (dimecres, 19:30h hora Brasil). Tots els partits es disputen a l’Sports Gym Costa Cavalcante, a Foz, amb capacitat per a uns 3 mil espectadors.

Visita a les 'Cataratas do Iguaçu"

Abans de començar la competició, la plantilla ha fet turisme i ha visitat les impressionants "Cataratas do Iguaçu", una de les Set Meravelles del Món. Els jugadors i els tècnics han gaudit al màxim d'una visita irrepetible en un dels principals destins turístics del món.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut