Barça Lassa B – Reial Betis Futsal: Un minut sentencia el partit (1-4)

Dos gols, en el minut 15, del Betis marquen el partit

Els joves blaugrana disputaven el darrer partit de la temporada a casa davant un Betis que buscava certificar el segon lloc de la Lliga regular. En el primer temps, dos gols dels de Sevilla, en un mateix minut, van donar avantatge als visitants. A partir d’aquí els blaugranes van haver d'anar a remolc, tot i que van mostrar molt bon joc, però no van poder superar un experimentat conjunt andalús.

Massa càstig

Els primers minuts del partit van ser frenètics. Catalans i andalusos cercaven la porteria rival i per dues vegades, quasi consecutives, el blaugrana Caro tenia opció d’obrir el marcador. Els dos equips s’assentaven sobre la pista de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i el partit seguia intens i equilibrat, amb empat a zero en els primers 10 minuts de joc.

Ambdós equips es contrarestaven tàcticament i el partit continuava obert però, en el minut 15, va resultar fatídic per als interessos blaugrana amb dos gols del Betis de manera consecutiva. A més a més, el Barça Lassa B arribava a la sisena falta, a 1’35” per al descans i el visitant Ivi establia el 0 a 3. Els blaugranes tancaven el Betis darrere, i a mig minut per a la fi del primer temps Nil Closas retallava amb el 1 a 3 amb què s’arribava al temps de descans.

Esforç sense recompensa

La segona part no va començar gens favorable per als interessos locals. Unes mans a l’àrea blaugrana les sancionaven amb penal i Keko marcava l’ 1 a 4 favorable al Betis Futsal, en el minut 22. Tot i la diferència en el marcador, els de Xavi Closas seguien cercant reduir la distància i s’aproximaven amb perill a la porteria defensada per Cidao.

Els minuts passaven i l’equilibri de forces entre ambdós equips retornava a la pista. El Barça cercant el gol i el Betis ben posicionat, controlava les escomeses blaugrana.

Quan quedaven una mica més de sis minuts per al final, el segon equip blaugrana començava l’atac de cinc. Sense abaixar els braços, els joves del Barça Lassa B aconseguien tancar el Betis darrere, però la recompensa en forma de gol no va arribar i els sevillans es van emportar els tres punts.

Aquí podeu consultar les dades del Barça Lassa B – Reial Betis Futsal (1-4)