Barça Lassa B – Axa Hita Port Elche: Segueixen en bona línia (4-3)

Els blaugranes sumen sis jornades imbatuts

Dues dinàmiques diferents es trobaven a la pista de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els blaugranes cercaven un triomf per continuar posant pressió als quatre primers classificats i els il·licitans, punts que els allunyessin dels llocs de descens. Els blaugranes es van poder sobreposar al gol matiner dels d’Elx i de la pressió a la part final, i van poder sumar el cinquè triomf consecutiu i sumat a l’empat a la pista del Rivas, fan sis jornades seguides sumant.

Control blaugrana

Els blaugranes sortien molt ben posicionats sobre la pista. Fruit d’aquest fet, Khalid i Rufino gaudien de les primeres ocasions del partit. Però una falta, tocant l’àrea blaugrana, la convertia el visitant Juanito, en el minut 4, en el primer gol del partit.

En menys d’un minut el Barça Lassa B igualava el marcador. Daniel, amb un potent xut, establia l’empat a la sortida d’un córner. A partir d’aquest moment els blaugranes tancaven l’Elx i Daniel enviava una pilota al travesser en el minut 7. En el minut 12 Khalid, després d’una acció individual, assitia al juvenil Nicolás, que marcava el segon gol blaugrana.

En el tram final del primer temps, el domini continuava sent dels joves entrenats per Xavi Closas i una perfecta transició atac-defensa, Pau Recasens marcava el 3 a 1, resultat amb que finalitzava el primer temps.

Ferms davant la pressió

Els visitants començaven el segon temps cercant la porteria defensada pel blaugrana Sahuquillo. L’atac visitant posava a prova la solidesa defensiva blaugrana i els de Closas es mantenien ferms sense fissures defensives.

Una acció de Samu, finalitzava en el fons de la porteria blaugrana, en el minut 27 i el 3 a 2 tornava a situar els d’Elx en el partit. El Barça Lassa B no es tancava i poc a poc guanyava terreny perquè, de nou, Pau Recasens marqués el quart gol blaugrana en el minut 32.

Tot i l’avantatge, els de Closas entraven en els darrers set minuts amb cinc faltes i a poc més de cinc minuts per a la fi del partit arribava la sisena i Juanito marcava el llançament (4-3). L’Elche també arribava a la cinquena falta a 2’26” per a la fi del partit i tot restava obert.

En els instants finals, l’Axa Hita Port Elche va sortir amb atac de cinc i el Barça Lassa B va poder aguantar l’escomesa final per assolir el triomf.

Aquí podeu consultar les dades del Barça Lassa B – Axa Hita Port Elche (4-3)