Activitats per a socis

Activitats per a socis

Els socis poden fer activitats esportives, jugar a la lliga de futbol per a socis, apuntar-se al a FCBEscola, aprendre a patinar o gaudir de l’agenda cultural

Activitats esportives

El FC Barcelona és més que un club i cada cop posa més a l'abast dels seus socis la pràctica de l'esport, especialment per als més menuts. A continuació apareixen tot un seguit d'activitats esportives en les quals els socis del club poden participar:

Lliga de futbol per a socis

Molts socis del FC Barcelona han pogut gaudir durant anys de la Lliga de socis que es disputa a les instal·lacions del club i poder conèixer de primera mà la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

FCBEscola de Futbol

La millor escola formativa dels futbolistes de futur es troba a les instal·lacions del Camp Nou amb la FCBESCOLA i la FCBESCOLA de TECNIFICACIÓ. Nens i nenes aprenen la tècnica dels seus ídols amb la millor formació tant a nivell esportiu com humà. Els socis del club gaudeixen d'un 18% de descompte.
Per a més informació: porta 13 de l'estadi de dilluns a divendres de 17:00 a 20:00h, o bé trucant al 902 1899 00.

FCBEscola de les secciones esportives amateurs

Juga a hoquei herba, rugbi, voleibol, hoquei gel, o fes atletisme, ciclisme o patinatge sobre gel amb el Barça. El FC Barcelona obre les portes als seus socis per a participar en el seu esport favorit, fins als 18 anys. Matrícules i quotes, a part.

Escola de patinatge

Aprèn i millora la tècnica del patinatge sobre gel. Classes per a totes les edats i nivells, amb nous cursos per a adults. Descompte especial per a socis.

Agenda cultural

Tot un calendari de sessions exclusives de cinema, teatre, espectacles i concerts per a socis del club. El carnet de soci ofereix entreteniment també fora de l'estadi.

Estigues ben atent!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut