Després del procés de ratificació endegat pel FC Barcelona pels socis sense abonament ja inscrits des de fa temps en la llista d'espera d'abonaments, així com les noves peticions de socis que han manifestat el seu interès en aconseguir un seient al Camp Nou, publiquem el servei online amb què es podrà saber de forma personal i intransferible la posició en la citada llista d'espera.

Un cop introduïdes les credencials per accedir als tràmits online (clau de soci i codi pin personal) podrà conèixer la seva posició en la llista d'espera d'abonaments.

Per estar inclòs en aquesta llista d'espera d'abonaments és imprescindible haver ratificat presencialment a través de la Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB) la documentació per estar inclòs en aquesta llista.

A més a més, per estar inclòs en aquesta llista cal complir les següents condicions:

  1. Ser soci/sòcia de FC Barcelona en edat aleví, infantil o adult.
  2. Una antiguitat mínima de 2 anys com a soci.
  3. Fer la inscripció de manera presencial a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista.
  4. Estar al corrent de pagament i no tenir suspesa la condició de soci.
  5. No tenir cap abonament inscrit.

Per poder fer el manteniment i l'actualització correcta del llistat, el soci interessat haurà de presentar-se personalment a l'OAB un cop a l'any. S'obrirà un període de temps, entre el 15 d'octubre i el 7 de gener de cada any, perquè tots els socis que formin part de la llista d'espera renovin la seva inscripció i així evitar qualsevol possibilitat d'especulació o de frau. Transcorregudes aquestes dates es procedirà a la re-numeració de les sol•licituds incloses.