COM PUC NOTIFICAR UN CANVI D'ADREÇA O TELÈFON AL CLUB?

Segons disposen els Estatuts del Club a l'article 11, dues de les obligacions principals dels socis són: facilitar i actualitzar un domicili de contacte; facilitar i actualitzar, si és necessari, el compte d'una entitat financera. Si en el transcurs de l'any aquestes dades canvien, els socis i sòcies han de comunicar-ho.

Pot modificar les dades personals (direcció, telèfon, direcció de correu electrònic) a través dels següents canals:

Fax/e-mail: sol·licitud per escrit indicant el seu nom i cognoms, dades del soci (clau o número de soci) , DNI i data de naixement amb les noves dades.
Per telèfon a l'OAB prèvia comprovació de dades personals per motius de seguretat (clau / Nº Soci, DNI, data de naixement, etc.)
Presencialment, a les oficines de l'OAB.
A través de l'OAB Online.

Per a més informació, consulti la pàgina de l'OAB.

Li recordem que durant els períodes previs a la renovació del carnet de soci (31/10-31/12 dates aproximades) i de l'abonament (20/05-31/07 dates aproximades) no és possible modificar dades a la base de dades del Club. Totes les peticions rebudes durant aquests períodes es portaran a terme un cop finalitzat el període de bloqueig de la base de dades i rebrà una confirmació per correu electrònic una vegada els canvis estiguin introduïts al sistema.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut